lekker werken zonder klachten dankzij een zit-sta werkplek

25 juni 2020

Posted in Webwinkels en Webshops

Als je op een kantoor werkt, dan maak je vaak dagen die een uur of 8 duren. Tijdens deze 8 uren kan het vaak genoeg voorkomen dat je bijna al die uren op je bureaustoel zit. Je loopt af en toe even naar de keuken om een kopje koffie te halen of je moet even naar een andere locatie. Maar na het halen van de koffie zit je weer en ook op de andere locatie staat er vaak weer een stoel voor je klaar. Al dat zitten de hele dag door is niet al te best voor je lichaam en de doorbloeding. De mens is in principe helemaal niet ‘gemaakt’ om langdurig te zitten. De vorm die ons lichaam aanneemt op een stoel is dan ook helemaal niet natuurlijk te noemen. Vandaar ook dat we van alles moeten ondernemen om te zorgen dat onze houding niet tot allerlei klachten leidt. Het minste of geringste kan er al voor zorgen dat je last krijgt van je nek, schouders, polsen, handen of rug. Het is om deze reden een goed idee om een zit-sta werkplek te realiseren. Met een zit-sta bureau van shiraz kun je een dergelijke zit-sta werkplek creëren. Een dergelijk bureau kun je namelijk omhoog en omlaag brengen. Als je het bureau omlaag brengt, dan kun je op je stoel aan het bureau gaan zitten. Als je het bureau vervolgens omhoog brengt, dan kun je gaan staan en staand werken. Op deze manier kun je het zittend werken afwisselen met staand werken. Zo voorkom je dat je veel uren achter elkaar op de stoel zit. Je kunt je lijf dan tijdens het staand werken even strekken en een hele andere houding aannemen. Dit is ook uitermate goed voor de doorbloeding. Aangezien je thuis vaak ook weer op de bank ploft en ook daar dus weer gaat zitten, is een zit-sta werkplek helemaal geen slecht idee. De hele dag staan kan uiteraard ook niet en dus is het van belang dat je ook weer kunt gaan zitten. Wat dat betreft is een elektrisch zit-sta bureau van shiraz een hele goede optie. Dit bureau kun je met een elektrische motor omhoog en omlaag laten komen. Daardoor hoef je het bureaublad niet eerst leeg te maken en kun je gemakkelijk wisselen tussen de zit-plek en de sta-plek. Om een zit-sta werkplek te creëren kun je dus terecht bij de webwinkel van shiraz. Hier kun je terecht voor de juiste zit-sta bureaus waar jij je zit-sta werkplek mee kunt creëren. Kom dan ook snel eens langs op de site en creëer jouw zit-sta werkplek. 

Een zit-sta werkplek realiseer je via shiraz.nl

Op het moment dat je op zoek bent naar een zit-sta bureau, dan kun je deze vinden op de site van shiraz.nl. Hier vind je uiteraard ook vele andere kantoormeubelen zoals: 

  • Bureaustoelen 
  • Vergaderstoelen
  • Vergadertafels
  • Archiefkasten

Dat betekent dat je via shiraz.nl een zit-sta werkplek kunt maken, maar je kunt ook gelijk de rest van het kantoor inrichten met de verschillende kantoormeubelen van shiraz. 

Bestel alles wat je nodig hebt online

Ontdek wat je kunt bestellen via de site en daarna kun je uiteraard ook alles via de webwinkel bestellen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn