Maak een afspraak voor een botox intake-gesprek

3 juli 2016

Posted in Mens en gezondheid

annebethkroeskop - BotoxEen jonger ogend gezicht, dat willen we allemaal wel. Maar tegelijkertijd lezen we ook de vreselijke verhalen van hoe het mis kan gaan als je je gezicht laat behandelen. Voor mij geen opgeblazen lippen of vreselijke uitslag op mijn gezicht na een cosmetische behandeling! Is dit een gedachte die met enige regelmaat door jouw hoofd heen gaat? Dan wordt het tijd om een afspraak te maken bij Annebeth Kroeskamp. Zij is een cosmetische arts die samen met Lindsey van der Looij van Knap! Skincare Store vrouwen helpen bij het verminderen van rimpels en andere ouderdomstekenen. Ze heeft verschillende behandelingen waar jij voor kunt kiezen:

  • Lipolyse
  • Huidbehandelingen
  • Fillers
  • Botox

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van behandelingen die zij bij jou kan doen. Zij is gespecialiseerd op het gebied van cosmetische behandelingen en kan jou dus helpen wanneer je een cosmetisch probleem hebt. Dit is overigens niet alleen voor vrouwen, ook mannen zijn van harte welkom in haar kliniek. Twijfelt u of een cosmetische behandeling zoals botox wel iets voor jou is, maar wil je hier wel meer over weten? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek neemt Annebeth Kroeskop met jou door wat jij graag anders zou willen zien en hoe zij jou hierbij kan helpen. Door verschillende cosmetische behandelingen met je door te nemen kun jij uiteindelijk de keuze maken die het beste bij jou past. Veel vrouwen kiezen voor botox bij Annebeth Kroeskop. Het is een vrij onschuldige behandeling waar weinig risico’s aan verbonden zijn. Daarnaast verdwijnen na een aantal maanden de effecten van de behandeling. Ben je er niet tevreden over? Dan is het een kwestie van tijd voordat je weer je normale gezicht terug hebt.

Blije klanten na een botox behandeling

Annebeth Kroeskop moet echter de eerste klant nog tegenkomen die niet blij is met het resultaat van een cosmetische behandeling met botox. Zeker vrouwen hebben het er moeilijk mee dat ze ouder worden en dat je dat na verloop van tijd ook gaat zien door bijvoorbeeld rimpels. Het is daarom een hele normale keuze om je te laten behandelen met botox. Annebeth Kroeskop vindt het belangrijk dat iedere vrouw zich goed in haar eigen vel kan voelen. Als jij je heel erg stoort aan de rimpels die je hebt, dan is het in haar ogen juist een goede keuze wanneer je hier iets aan laat doen. Geen enkele vrouw moet balen als zij in de spiegel kijkt. Dit moet je juist gelukkig maken. Als jij niet blij kan zijn met jezelf, wie is dat dan wel? Een botox behandeling is volledig veilig, zeker wanneer je dit door een expert als Annebeth Kroeskop laat doen. Door jarenlange ervaring weet zij precies waar ze mee bezig is. Dit geldt natuurlijk ook voor de andere behandelingen die zij aanbiedt. Wil jij niet meteen de keuze maken voor botox? Dan kan Annebeth Kroeskop je tijdens een oriënterend gesprek natuurlijk ook meer informatie geven over de andere mogelijkheden die er zijn. Iedere behandeling heeft zo zijn voor- en nadelen. Het is dan aan jou om deze voor jezelf tegenover elkaar te zetten en je keuze te maken. Je kunt je hier natuurlijk ook door andere vrouwen (en mannen) laten beïnvloeden. Er wordt niet voor niets door een grote hoeveelheid mensen gekozen voor botox. Het is een prettige en korte behandeling die geen blijvende effecten heeft. Je kunt het als nadeel zien dat je de behandeling iedere zoveel maanden moet herhalen, maar dit is juist positief. En dit is dan ook precies de reden waarom Annebeth Kroeskop samenwerkt met een huidspecialiste.

Een botox behandeling in combinatie met hulp van de huidspecialiste

Het ondergaan van een botox behandeling zorgt er voor dat jouw rimpels rondom je wenkbrauwen met eenvoud weggepoetst kunnen worden. Wil je echter een meer blijvend effect en een gezondere huid in het algemeen? Ga dan ook langs bij de huidspecialiste waar Annebeth Kroeskop mee samenwerkt. Zij weet alles op het gebied van het jonger maken van je huid en ze is natuurlijk op de hoogte van de zaken die een negatief effect hebben op jouw gezicht bijvoorbeeld. Door met haar een afspraak in te plannen, in combinatie met de botox behandeling zal er voor zorgen dat jij binnen enkele weken er nog jonger uitziet. En is dat niet precies wat je wilt? Door bepaalde dingen in je leven aan te passen zul je een sterk effect zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van je voedingspatroon of bepaalde situaties die je beter kunt vermijden. We weten allemaal hoe slecht de zon is voor onze huid en toch blijven we altijd maar zonnen. Pas als je je eerste rimpels krijgt besef je wat je jezelf al die jaren hebt aangedaan. Gelukkig kun je de effecten verminderen en erger voorkomen door bijvoorbeeld minder vaak en minder lang in de zon te gaan. Ga je wel de zon in zorg dan voor een goede zonnebrandcrème. Als je met botox aan de slag gaat is het ook verstandig om eens goed te kijken naar de producten die jij gebruikt voor je huidverzorging. Ook hiermee kun je vaak een aanzienlijk succes behalen door de juiste artikelen aan te schaffen en met regelmaat toe te brengen op je gezicht. Maak hier dus zeker gebruik van en plan vandaag de afspraak nog in bij Annebeth Kroeskop!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn