Maak kennis met stack via de site TransIp.be

6 januari 2017

Posted in Webdesign en Webdevelopment

transip.be - StackWil je altijd en overal toegang hebben tot uw bestanden, de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van een groot aantal GB’s én alles gemakkelijk kunnen delen? Je kunt dan gebruik maken van stack. Stack wordt je aangeboden door TransIp.be. Zij hebben deze online opslag bedacht en gemaakt. Er maken inmiddels al heel veel mensen gebruik van, gewoon omdat het zoveel voordelen heeft. Bij TransIp kun je trouwens voor een groot aantal diensten en producten terecht. Maak kennis met onder meer de mogelijkheid om:

  • Een domeinnaam aan te vragen
  • Van een doorstuurservice gebruik te maken
  • WordPress te installeren

Bekijk alle informatie eens op je gemak. Voor vragen kun je je altijd wenden tot de experts van deze firma. Lijkt het je nou leuk om voor deze firma te werken? Ze hebben nog diverse vacatures open staan.

Waarvoor kun je stack precies gebruiken?

Praktisch iedereen heeft tegenwoordig wel een computer. We gebruiken het voor uiteenlopende doelen, bijvoorbeeld voor het doen van onze werkzaamheden. Vele mensen kunnen zonder een computer al niet eens meer werken. Sterker nog, ze verliezen vrijwel zeker hun baan als ze geen computer kunnen gebruiken. Het apparaat neemt dus een belangrijke plaats in in onze samenleving. Wat ook zeker is, is het feit dat we meer en meer gegevens verzamelen op onze apparaten. We downloaden belangrijke informatie, foto’s, en meer. Een zekerheid is het dat je apparaat al snel zo vol kan komen te zitten met informatie, dat het enorm traag gaat werken. Ben je een ondernemer die contact onderhoud met werknemers en klanten op digitale manieren? Dan is het belangrijk dat gegevens gemakkelijk uitgewisseld kunnen worden, maar ook dat alleen de juiste mensen toegang hebben tot de betreffende bestanden. Dat kan door gebruik te maken van de zogeheten Cloud. Dit is een manier om belangrijke gegevens te bewaren op een online veilige plek. Stack is hier een goed voorbeeld van. Stack is geïntroduceerd door TransIp en bied je ontzettend veel digitale opslag. Je kunt tot wel 1000 GB opslaan aan informatie via stack. Een goed voorbeeld wanneer je stack nodig kunt hebben, is wanneer er een familiefeestje in de planning staan. Je neemt dan natuurlijk je mobiele telefoon mee om foto’s mee te kunnen maken, zodat je deze mooie dag kunt vereeuwigen op beeld. Juist op dat soort feestjes maak je foto’s van alle aanwezigen op een leuke manier. Na de tijd zal iedereen je vragen om de foto’s die je hebt gemaakt te kunnen delen. Dat kan door gebruik te maken van stack, waarmee je gewoon complete albums kunt delen met iedereen. Het is vergelijkbaar met Dropbox. Ook daarin kun je bestanden droppen om voor jezelf te bewaren of om te delen met mensen. Stack heeft in vergelijking met Dropbox juist veel extra voordelen. Zo worden bestanden opgeslagen met een 256-bit AES sleutel. Ook maakt het niet uit hoe groot het bestand is dat je wilt uploaden. Of het nu een klein bestand is of juist een mega groot bestand, alles kan probleemloos geüpload worden met stack.

Neem contact op wanneer je vragen hebt

Om hiervan gebruik te maken zijn er verschillende apps te downloaden. Heb je meer nodig dan 1 TB? Of wil je gewoon meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan eens op de website TransIp.be. Deze firma heeft stack bedacht. Ze bieden het jou aan voor een aantrekkelijk tarief. Heb je vragen over deze dienst of de vele andere diensten die ze aanbieden? Maak gebruik van de contactgegevens om je vragen te kunnen stellen. De professionals voorzien je graag van een passend antwoord en geven je graag advies.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn