Makita gereedschap

11 september 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Het ongeveer honderd jaar oude merk Makita is een begrip in de wereld van hobbyisten en professionele klussers. Deze fabrikant produceert al jaren elektrisch gereedschap dat van een uitstekende kwaliteit is en dat een hoge standaard heeft gezet op de markt. Deze hoge kwaliteit wordt bovendien gecombineerd met interessante prijzen, waardoor veel mensen apparaten van deze fabrikant aanschaffen. Zowel voor de professionals, die de gereedschappen haast iedere dag gebruiken, als de incidentele hobby klusser, is Makita daardoor erg interessant. Een hoge kwaliteit, een relatief lage prijs en dan ook nog eens een zeer lange levensduur is natuurlijk altijd een uitstekende combinatie. Het zal dan ook niet verbazen dat dit bedrijf hoge ogen gooit op de markt en dat zij wereldwijd een groot marktaandeel in handen hebben. Zij vervaardigen bovendien een heel ruim assortiment aan elektrisch gereedschap, te denken valt aan:

  • combihamers
  • boorhamers
  • boormachines
  • tuinmachines
  • decoupeerzagen

Zij hebben zoals gezegd een zeer goede naam en op het gebied van viertaktmotormachines zijn zij zelfs internationaal een voorloper. Als jij een eigen klusbedrijf wilt beginnen of als jij regelmatig eens bij huis aan het klussen moet, dan is het kiezen voor het elektrische gereedschap van Makita dus absoluut aan te raden.

Makita en accumachines

Veel van het gereedschap wat Makita maakt werkt op accu’s. Dat is natuurlijk ontzettend handig, want dan heb je geen last van snoeren die in de weg zitten op het moment dat jij aan het klussen bent. Dit kan immers erg gevaarlijke situaties opleveren. Wat minder handig is dat je dan voor het probleem kunt komen te staan dat de batterij net leeg is op het moment dat jij halverwege een klus bent. Dit kun je natuurlijk voorkomen door er altijd voor te zorgen dat je een reserve exemplaar hebt, daarmee voorkom je dat je niet verder kunt met klussen omdat je geen stroom meer hebt. Zorg er dus zeker voor dat je bij ieder apparaat van Makita over een dubbele hoeveelheid batterijen beschikt en leg altijd meteen lege exemplaren weer aan het stroom. Op die manier weet je zeker dat je altijd over opgeladen batterijen beschikt als je klusjes in of rond huis uit moet voeren. Je kunt dan gewoon aan de slag gaan en hoeft niet eerst accu’s op te laden. Koop daarom bij elk stuk accugereedschap dat je van Makita koopt ook altijd extra accu’s.

Koop vervanger bij Accu-Machine.nl

Zoals gezegd heeft het gereedschap van Makita een erg goede reputatie, maar dit geldt niet voor de accu’s die zij erbij leveren. Deze hebben een relatief korte levensduur, wat absoluut een minpunt is van dit merk. Vanuit hun oogpunt is het natuurlijk wel een handige zet, want zo kunnen zij meer accu’s verkopen en dus ook meer winst maken. Maar voor jou als klusser is het absoluut onhandig. Doet jouw Makita batterij het niet meer, koop deze dan niet van dit merk zelf weer, maar kies voor een compatibel exemplaar van Accu-Machine.nl. Zij bieden voor apparaten van deze fabrikant een ruime keus aan compatibele batterijen, in diverse afmetingen en voltages, zodat je altijd een geschikt exemplaar kunt vinden voor bij jouw gereedschap. Als je een reservebatterij gaat kopen, dan is het dus ook verstandig om dit meteen bij deze zaak te doen. Dan zijn jouw reservebatterijen in ieder geval al van een uitstekende kwaliteit en op het moment dat de originele af is, kun je die ook vervangen door een compatibele van Accu-Machine.nl. Dan heb je vanaf dat moment allemaal accu’s in huis die een lange levensduur hebben. Koop jij een stuk gereedschap van Makita, koop dan bij Accu-Machine.nl compatibele accu’s!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn