Meer voor elkaar met de boekhouder in Utrecht

9 juli 2017

Posted in Financiën en Verzekeringen

Wanneer je je eigen bedrijf hebt dan zullen er altijd dingen zijn die je minder leuk vindt om te doen. Het is natuurlijk ontzettend leuk om je eigen uren in te kunnen delen. Toen ik nog als medewerker in dienst aan het werk was, droomde ik ervan om mijn eigen werk te kunnen maken en te bepalen waar en wanneer ik dat zal gaan doen. En op zich is dat ook wel hoe het ondernemerschap in elkaar zit. Wat ik, en veel beginnende ondernemers met mij, in het begin echter zwaar onderschatten is hoeveel werk er eigenlijk in een bedrijf gaat zitten. Je bent niet alleen bezig met het ontwikkelen en verkopen van je dienst en/of product, maar ook met andere taken die niet direct met je core business te maken hebben, denk bijvoorbeeld aan het doen van de administratie. En laat dat nu net de taak zijn waar de meeste ondernemers als een berg tegenop zien. Gelukkig is er een hele goede oplossing voor dit probleem! Namelijk het inhuren van de diensten van de boekhouder in Utrecht. Bij het administratiekantoor Boek je Winst hebben ze inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van het doen van administratie en dat voor een zeer aantrekkelijk vast tarief per maand.

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Ervaren boekhouders en belastingadviseurs
  • Zelf kiezen wat je laat doen

De een is er vanaf het begin direct klaar mee om de volledige administratie voor zijn of haar bedrijf te doen. Als jij tot die groep behoort dan kan ik je zeker aanraden om voor het volledig pakket te gaan. Voor slechts € 79,- per maand hoef je je dan nergens meer zorgen over te maken en kun je dus al de tijd die je overhoudt besteden aan veel leukere dingen!

Kom op gesprek met de boekhouder in Utrecht

Voordat je kiest om samen met de boekhouder in Utrecht aan de slag te gaan, wil je natuurlijk eerst weten of zij wel een goede match voor je zijn. Toen ik voor het eerst op de website van de boekhouder in Utrecht kwam heb ik ook niet direct de beslissing genomen om gebruik te maken van hun diensten. Iedereen kan tenslotte tegenwoordig een website maken! Daarom heb ik gebruik gemaakt van de optie om een gratis eerste kennismakingsgesprek te hebben. Tijdens dit gesprek hebben ik en de boekhouder in Utrecht in alle rust doorgenomen wat zij voor mij konden betekenen en wat ik van hen verwachtte. Dit bracht veel verduidelijking voor mij en dat maakte het erg prettig om inderdaad de samenwerking aan te gaan met de boekhouder in Utrecht.

Boek vandaag nog een afspraak

Wil jij je ook graag geen zorgen meer hoeven maken over het doen van je administratie? Kies er dan vandaag nog voor om een afspraak te maken met de boekhouder in Utrecht. Hij neemt graag met je door wat ze allemaal voor je kunnen doen. Aan de hand daarvan kun jij dan beslissen wat het beste voor jou en je bedrijf zal werken. Uiteraard kan de boekhouder in Utrecht je daarin ook adviseren. Uiteindelijk is het natuurlijk het belangrijkst dat jij je bedrijf kunt runnen zoals jij dat wilt. Je kunt er altijd voor kiezen om bijvoorbeeld klein te beginnen en vervolgens uit te breiden. De boekhouder in Utrecht zal altijd voor je klaar staan. Ook als je alleen op zoek bent naar belastingadvies. Ze kunnen je op het gebied van administratie van allerlei dingen voorzien. Neem daarom vandaag nog een kijkje op de website en kom er zelf achter wat zij voor je kunnen betekenen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn