Meld u aan voor rijles in IJsselstein

12 juni 2018

Posted in Auto's en Motoren

Bent u dan eindelijk 17 jaar geworden? Dan kunt u al beginnen met rijles in IJsselstein. Natuurlijk kunt u pas afrijden op uw 18e, maar als u er echt snel bij wilt zijn en ook direct een auto wilt kopen dan ligt hier uw kans! Mocht u in deze regio van de mooie en centrale provincie Utrecht wonen, dan hopen we dat u zich aanmeldt via access2drive.nl voor rijles in IJsselstein. Wij bieden niet alleen rijles in IJsselstein aan voor de personenwagen maar ook voor de motor. In tegenstelling tot de gratis proefles voor aanstaande automobilisten vragen we 55 euro voor een proefles op de motor. U begrijpt natuurlijk dat u dan een groter gevaar bent op de weg en dat een dergelijke proefles dan ook op eigen terrein moet worden gegeven. Wellicht bent u al 18 jaar aan het sparen voor uw eerste autootje, dan wilt u natuurlijk spoedig beginnen met rijles in IJsselstein. U wilt een trainer die van alle markten thuis is. Iemand met de ervaring om u te lezen, weet wanneer hij moet inspringen maar u vooral de vrije hand geeft om auto te leren rijden. Vergeet in ieder geval niet om tijdig uw theorie-examen af te leggen. Bent u geslaagd? Dan blijft het examen 6 maanden geldig en het is dan de bedoeling dat u binnen dat halfjaar afrijdt. Dankzij onze steun tijdens rijles in IJsselstein gaat dat vast en zeker helemaal goed komen!

Wij maken rijles in IJsselstein laagdrempelig

U hoeft dus niet langer te zoeken naar een rijschool want onze rijles in IJsselstein is verreweg de goedkoopste en tevens de meest bettrouwbare. Dat kunnen wij uit ervaring wel stellen en daar zijn we dan ook behoorlijk trots op. Neem plaats in één van onze luxe en moderne auto’s met alles er op en er aan en leer in uw eigen tempo, op uw eigen leerniveau alle fijne kneepjes van het autorijden. We zorgen er natuurlijk voor dat u alles leert, ook de moeilijkere onderdelen:

  • Achteruit inparkeren,
  • De hellingproef,
  • En natuurlijk moet u alle verkeersregels kennen en alle borden kunnen lezen.

Als wij vinden dat u er klaar voor bent dan kunt u zich aanmelden voor het praktijkexamen. Als u wilt gaat de leraar met u mee tijdens het afrijden. Hij kan u immers steun geven ook al mag hij tijdens het examen geen tips meer geven. Het kan wel degelijk kalmerend werken. Zoals u op de website ziet bieden wij 4 standaardpakketten aan bestaande uit respectievelijk 7, 14, 20 en 27 lessen. Het vijfde pakket is een vervolgpakket en bestaat wederom uit 7 lessen die bovenop pakket 4 aangevraagd kan worden. Bent u er bijvoorbeeld een tijdje tussenuit geweest? Vinden wij of uzelf dat u toch nog net een beetje meer ervaring nodig hebt? Of bent u de eerste keer helaas gezakt en wilt u daarom iets doen aan uw huidige kennis? Dan kan een dergelijk vervolgpakket absoluut soelaas bieden.

Het moge duidelijk zijn, bij ons betaalt u nooit teveel

U kunt online direct een proefles rijles in IJsselstein aanvragen via het contactformulier. Wilt u direct een pakket kiezen? Dan kan dat ook allemaal digitaal geregeld worden. We plannen u vervolgens zo spoedig mogelijk in zodat we snel bij u voor de voordeur langskomen voor uw eerste rijles in IJsselstein. Ook voor overige vragen kunt u ons per mail en per telefoon snel bereiken. Het is mogelijk om naast de 5 doordeweekse dagen ook op zaterdag te lessen. Daarnaast kunt u die lessen in de avond volgen, 6 dagen in de week!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn