Met een Barfmenu blijft uw hond en kat gezond

5 oktober 2017

Posted in Dieren en Toebehoren

Hebt u weleens van een Barfmenu gehoord? Mocht u al tijden eens een Barfmenu willen samenstellen en bestellen dan kan dat op animalfoodexpress.nl. Wij leveren al jarenlang kwalitatief hoogstaande diepvriesproducten voor uw hond en kat. U wilt waar voor uw geld en daarom bieden we u enkel bekende diepvriesfabrikanten aan zodat u een heerlijk Barfmenu kunt samenstellen voor uw huisdier. De hond en de kat zijn zeer populaire huisdieren in Nederland. Toch vergt het meer tijd, aandacht, geld en inspanning om voor deze dieren te zorgen, zeker als u het vergelijkt met andere huisdieren zoals knaagdieren, konijnen, vogels of vissen. Maar u zult er waarschijnlijk een betere band mee opbouwen en uiteindelijk voelt het alsof ze deel uitmaken van uw familie. Daarom wilt u ook enkel het beste want u gunt hen een lang en plezierig leven zonder medische problemen en andere aandoeningen. Een Barfmenu kan daar absoluut bij helpen want niet alleen bestaat dit dieet uit diverse diersoorten, het bevat tevens vele vitamines die belangrijk zijn voor het gestel van uw hond of kat. Ook kunt u er voor kiezen om glutenvrije producten te kopen. De naam “barf” is overigens een afkorting en staat voor: Bones and Raw Food of Biologically Appropriate Raw Food. In onze ogen is het Barfmenu een van de betere diëten voor uw huisdier. Daarom hopen we dat u het ook eens een kans wilt geven.

Stel nu zelf uw Barfmenu samen

Een Barfmenu bevat vele voordelen, zeker als u het via deze webwinkel gaat bestellen. Want in deze drukke tijden hebt u misschien helemaal geen tijd om vaak langs de dierenwinkel te gaan. U bent niet alleen erg veel tijd kwijt, het kost u ook nog eens erg veel geld. Natuurlijk kunt u in de supermarkt al erg veel voeding voor uw hond of kat kopen. En dat moet u ook zeker blijven doen want brokjes en eventueel nat voer hebben ze zeker nodig. Als u het combineert met onze gezonde Barfmenu dan slaat u twee vliegen in klap. Een aantal voordelen willen we u dan ook niet langer achterhouden:

  • Het zorgt er onder andere voor dat de vacht gezond blijft en glanst,
  • Het zorgt voor een goede ontlasting en is ook erg goed voor het gebit,
  • Het helpt bij allergie en huidproblemen. Want een Barfmenu bestaat niet alleen uit vlees,
  • En uw hond krijgt een betere mondgeur.

Een Barfmenu bestaat aldus niet enkel uit vlees van wild, kip, rund of een ander dier. Want minstens 20 procent bestaat uit groenten, fruit en voedingssupplementen. Het vlees is ook niet enkel orgaanvlees maar eveneens rauw vlees zo van het bot. Dankzij deze combinatie blijft uw hond maar ook uw kat scherp en gezond. Maak dus snel uw keuze, zoek op merk, samenstelling of productgroep. Hebt u een aantal producten gevonden? Dan hebt u het Barfmenu samengesteld en kunt u de bestelling afronden. We raden het aan om dat voor 15:00 uur te doen want dan kunt u het de volgende dag al aan uw huisdier voeren.

Uw hond zal zich een stuk vitaler gaan voelen en gedragen!

Hopelijk bent u erg tevreden over deze producten. We hebben ze met zorg samengesteld en hebben kwaliteit in combinatie met een nette prijs hoog in het vaandel staan. Ook wij zijn dol op honden en katten en willen het beste voor elk huisdier. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Houdt er rekening mee dat u de producten bevroren krijgt aangeleverd. Dus maak alvast wat plek vrij in uw diepvries!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn