Nauwkeurig lasersnijden van staal

25 december 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

RVS plaatwerk - Voor RVS plaatwerk kunt u uitwijken naar LUMA Hengelo BV

Dankzij onze drie precieze lasersnijmachines van het bekende merk “Trumpf” kunnen wij van lumahengelo.nl eenvoudig lasersnijden door staal en andere metalen zoals roestvrij staal, aluminium, koper en messing. Klinkt u dat als muziek in de oren en zoekt u ook naar een bedrijf waar u het lasersnijden van staal aan kunt uitbesteden? Dan hopen we ten eerste dat u deze tekst even wilt doornemen en ten tweede dat u contact met ons opneemt. We kunnen lasersnijden van staal en van de andere metalen met een tolerantie van slechts 0,1 millimeter. Preciezer kan vrijwel niet en dat is dan ook het grote voordeel van lasers. Er komt geen las meer aan te pas. Dus als het gaat om plaatwerk van grote precisie, bestemd voor bijvoorbeeld elektronica, cleanrooms, medische gereedschap of wetenschappelijk onderzoeksmateriaal, dan is lasersnijden van staal de beste optie. Maar ook groot werk kunnen wij moeiteloos aan. Daarbij speelt de dikte van het materiaal wel een rol. We kunnen lasersnijden van staal tot een dikte van 20 mm. RVS tot 15 mm en aluminium tot 10 mm. Laat ons snel weten wat u precies wenst en verlangt zodat we u een offerte toe kunnen sturen. Tevens nodigen we u van harte uit om er hier in Hengelo eens over te praten. Dat is wel zo verstandig als u voor langere tijd gebruik zou willen maken van onze diensten. Want niet alleen leveren we deze grondstoffen en halffabricaten en kunnen we lasersnijden van staal, we beschikken over diverse bewerkingsmethodes. U kunt daarbij denken aan verscheidene vormen van lassen, robotkanten, ponsen en frezen.

We kunnen het lasersnijden van staal van u overnemen

Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Of het nu om grof plaatwerk gaat dat u verder bewerkt, het draaien of frezen van platwerk of het minutieus lasersnijden van staal, dankzij ons ervaring kennen we al deze technieken van binnen en van buiten. We brengen dan ook al meer dan 35 jaar aan ervaring met ons mee. Het lasersnijden van staal is een geautomatiseerd proces. We hoeven niet zelf de lasers vast te houden of iets dergelijks. Omdat het volautomatisch verloopt worden de kleinste afwijkingen gegarandeerd en tijdens de bewerking direct gecorrigeerd. Het enige werk dat wij er aan hebben is natuurlijk het invoeren van de juiste gegevens. Onze engineers of programmeurs toetsen de gewenste afmetingen in en zorgen ervoor dat het plaatwerk in de machine komt te liggen. De rest is aan de laser die niet allen erg nauwkeurig werkt, maar ook nog eens door het staal snijdt alsof het boter is. Het is zelfs mogelijk om verschillende bestellingen te nesten tot een plaat zodat we nog sneller kunnen werken. Het gebeurt veelal dat de bouwtekeningen digitaal worden aangeleverd. Dat is voor ons wel zo prettig omdat we de tekening direct kunnen koppelen aan de software dat het lasersnijden van staal in principe uitvoert. Maar als u een handmatige productietekening hebt dan kunnen onze engineers het ook zelf uitwerken.

Voor grote bulkbestellingen kunt u op ons bouwen

We kunnen snel en voordelig lasersnijden. Staal, roestvrij staal of andere metalen, ze zijn geen partij voor deze oersterke lasers. Voor vragen, opmerkingen of de opvraag van een offerte kunt u ons op diverse manieren snel bereiken:

  • Bel met onze klantenservice,
  • Stuur een e-mail,
  • Of vul het online contactformulier naar ons op.

Van machinebouw tot aan de halfgeleiderindustrie, wij beschikken te allen tijde over de juiste technieken voor al uw plaatwerk ongeacht het metaal dat u wilt gaan gebruiken. En dat zullen we ook in de toekomst blijven doen, dus volg het laatste nieuws op onze website. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn