Nieuwe horeca apparatuur kopen?

25 december 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als jij een horecazaak hebt, dan heb je natuurlijk de nodige horeca apparatuur nodig. Maar welke apparaten jij precies klaar moet hebben staan, ligt maar net aan wat voor soort zaak jij hebt. In een restaurant vinden immers heel andere bereidingen plaats in de keuken dan in een ijssalon. Bij Goos Horeca, specialist in diverse producten voor horecaondernemingen, vind je dan ook een grote diversiteit in horeca apparatuur. Daardoor kun je er zeker van zijn dat je bij hen precies kunt vinden wat je nodig hebt om jouw zaak goed te laten draaien.

Goede kwaliteit

Wat jij ook precies nodig hebt, belangrijk is in ieder geval dat je altijd voor goede kwaliteit kiest. Kies altijd varianten van apparaten die speciaal voor horecaondernemingen gemaakt zijn. Het lijkt misschien voordeliger om bij een warenhuis wat zaken in te kopen, maar goedkoop is uiteindelijk echt duurkoop. Bij horeca apparatuur is de belasting van de apparaten immers van groot belang en daar zijn de varianten voor consumenten niet voor gemaakt. Wordt er bijvoorbeeld een koelkast ontworpen voor gebruik in huis, dan wordt er rekening gehouden met een bepaald aantal keren open en sluiten per dag. Maar in een horecazaak wordt er natuurlijk veel meer gebruik gemaakt van de koelkast, deze gaat echt heel vaak open en dicht. Het koelsysteem moet dan wel zo zijn dat het toch de juiste temperatuur kan behouden. En wat voor koelkasten geldt, geldt natuurlijk voor alle varianten horeca apparatuur. Ze zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor veelvuldig, langdurig en intensief gebruik. Een ander belangrijk punt is het formaat. Voor veel horecazaken zal een gewone koelkast niet eens voldoen omdat het veel te weinig ruimte biedt. Je hebt een veel groter exemplaar nodig om de nodige etenswaren gekoeld te kunnen bewaren. Ook daarom is het dus van belang om speciale horeca apparatuur aan te schaffen, zodat je overal voldoende ruimte voor hebt.

Meer dan alleen horeca apparatuur

Bij Goos Horeca kun je terecht voor een ruime keus aan apparaten voor horecaondernemingen en zij bieden altijd een goede kwaliteit. Maar je kunt bij hen voor veel meer terecht dan alleen horeca apparatuur. Zo vind je in hun assortiment ook:

  • artikelen voor opbergen
  • artikelen voor transport
  • kleding, voor in de keuken en voor in de bediening
  • hygi├źneproducten
  • meubilair

Dus eigenlijk kun je bij hen alles kopen wat jij nodig hebt voor de inrichting van jouw horecazaak. Doordat zij bovendien een breed assortiment hebben, bieden zij oplossingen voor alle soorten horecazaken. Zij hebben horeca apparatuur, meubilair en nog veel meer voor ijssalons en restaurants, maar ook voor lunchrooms, buffetrestaurants en caf├ę’s. Bovendien bieden ze van veel artikelen diverse formaten aan. Heb jij genoeg aan een fornuis met vier pitten? Dan kun je heel goed bij hen terecht. Heb jij meer pitten nodig? Ook dan bieden zij geschikte oplossingen aan. En dat geldt voor heel veel artikelen, denk dan ook aan bakplaten, afzuigkappen, frituursystemen, vrieskisten en koelkasten. Bekijk dus op je gemak de diverse mogelijkheden die er zijn, je zult bij Goos Horeca zeker horeca apparatuur kunnen vinden die aan al jouw wensen voldoet.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn