Nolin Uitgevers

5 juli 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Nolin Uitgevers weet dat een goede marketingmix de basis is voor iedere organisatie. Niet alleen kunt u hiermee klanten binnenhalen, maar ook voor het werven van donateurs en vrijwilligers is naamsbekendheid van groot belang. Juist de organisaties, verenigingen en stichtingen die het hard nodig hebben, kunnen vaak de grote uitgaven die bij drukwerk komen kijken niet bekostigen. Nolin Uitgevers is er juist voor deze klanten en verzorgt drukwerk volledig gratis. Wilt u ook kosteloos drukwerk toevoegen aan uw marketingmix? Dan bent u bij Nolin Uitgevers aan het goede adres.

Drukwerk in uw marketingmix

Drukwerk is een goede toevoeging voor uw marketingmix. Bij Nolin Uitgevers hebben wij veel kennis van deze vorm van marketing en kunnen wij u dan ook ondersteunen in het realiseren van drukwerk dat past bij uw organisatie, stichting of vereniging. Natuurlijk is het niet altijd eenvoudig om uw doelgroep te bereiken. Ook dat weten wij bij Nolin Uitgevers. Dankzij onze jarenlange ervaring weten de experts van Nolin Uitgevers toch op een goede, aansprekende manier uw boodschap over te brengen aan de doelgroep.

Nolin Uitgevers is van mening dat, ondanks de nieuwe ontwikkelingen met internet en sociale media, drukwerk onmisbaar blijft in een goede marketingmix. Drukwerk wordt immers minder snel weggegooid en zorgt zodoende voor meer binding. Zo kunt u, wanneer u drukwerk op een goede manier inzet, veel mensen bereiken.

Gratis publicaties bij Nolin Uitgevers

De kosten van goed drukwerk kunnen echter hoog oplopen. Nolin Uitgevers weet dat dit lang niet voor iedereen betaalbaar is, terwijl juist de klanten die hier geen financiƫle middelen voor hebben het best kunnen profiteren van de marketing. Daarom bedacht Nolin Uitgevers het sponsor-publicatieconcept wat het mogelijk maakt om drukwerk voor onze klanten gratis te realiseren.

Nolin Uitgevers gaat voor u op zoek naar sponsoren die uw publicatie willen bekostigen. Wanneer een regionaal bedrijf beslist om bij te dragen aan de publicatie krijgt dit bedrijf in ruil voor de bijdrage een naamsvermelding in het drukwerk. Zo heeft zowel de klant van Nolin Uitgevers als de locale ondernemer hier baat bij.

Werk van Nolin Uitgevers

Nolin Uitgevers verzorgt de publicatie van ontwerp tot aan verspreiding, zodat u zich niet druk hoeft te maken om alle losse aspecten. Nolin Uitgevers vindt het daarbij van belang om goed te luisteren naar de klant, zodat het eindproduct precies aansluit op het imago dat de klant wil uitstralen en de wensen die u hierbij heeft. Zo kan Nolin Uitgevers terugkerende publicaties realiseren, zoals magazines of clubbladen, maar kunnen wij bij Nolin Uitgevers ook eenmalig voor u aan de slag gaan wanneer u bijvoorbeeld posters wilt ontwikkelen voor een speciaal evenement.

Op deze manier heeft Nolin Uitgevers al voor vele klanten drukwerk kunnen realiseren. Al onze klanten bevinden zich in zeer diverse branches, maar hebben allen gemeen dat ze zich met vrijwilligers inzetten voor de maatschappij. Nolin Uitgevers wil zich daarom zelf ook inzetten voor het behoud van de maatschappij en het milieu door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Nolin Uitgevers doet dit onder andere door papierverbruik te minimaliseren, groene energie te gebruiken en zo veel mogelijk te werken met natuurlijk licht

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn