Online duo rolgordijnen kopen: snel en eenvoudig!

20 maart 2017

Posted in Woning en Tuin

Houdt u van de strakke look van rolgordijnen, maar wilt u graag de lichtinval heel precies kunnen reguleren? Dan is dit artikel voor u de moeite van het lezen waard. In wat volgt, bespreken we namelijk duo rolgordijnen. Deze bijzondere soort rolgordijnen staan ook wel bekend onder de namen roljaloezieën en zebra gordijnen. Waarom? Omdat ze net als jaloezieën en zebra’s, of eigenlijk zebrabaden, bestaan uit verschillende banen. Duo rolgordijnen zijn opgebouwd uit transparante en ondoorzichtige stukken polyester, die om en om zijn aangebracht. Met een rolsysteem kunnen deze banen in verschillende standen ingesteld worden, waardoor u de lichtinval met duo rolgordijnen heel precies kunt regelen, net zoals u dit bij jaloezieën kunt doen. Omdat duo rolgordijn in tegenstelling tot jaloezieën echter gemaakt zijn van textiel in plaats van metaal, geven ze een zachter, sfeervoller resultaat. Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Wilt u graag de mogelijkheid hebben om overdag veel daglicht te laten binnenvallen, maar ook de hele ruimte te verduisteren, bijvoorbeeld omdat u of iemand anders in uw gezin overdag wil slapen? Dan kunt u kiezen voor verduisterende duo rolgordijnen. Duo rolgordijnen zijn gemakkelijk in het gebruik en nemen weinig ruimte in. Ze zijn geschikt voor allerlei soorten ruimtes en zijn bovendien niet erg duur. Wilt u snel en voordelig duo rolgordijnen bestellen, dan kan dit tegenwoordig ook heel eenvoudig via internet. Kijkt u maar eens op de website van een speciaalzaak, zoals www.gordijnen.nl. Hier kunt u terecht voor de meest uiteenlopende soorten gordijnen, in allerlei kleuren, soorten en maten. Ook duo rolgordijnen zijn vertegenwoordigd in het ruime assortiment aan gordijnen in deze gespecialiseerde webwinkel. U heeft de keuze uit diverse standaardmaten, maar er wordt u ook de mogelijkheid geboden om duo rolgordijnen op maat te bestellen. Hoewel het hier een webwinkel betreft, is het bovendien mogelijk om de gordijnen van uw keuze te laten monteren door een expert. Dit zorgt voor een strak en netjes afgewerkt resultaat. Wilt u meer weten over deze handige rolgordijnen? Als u op deze link klikt, kunt u meer lezen over duo rolgordijnen online bestellen bij www.gordijnen.nl. Wilt u liever eerst meer informatie over deze webwinkel? Dan kunt u verder lezen in dit artikel. Hieronder hebben we namelijk de belangrijkste eigenschappen van deze webshop voor u op een rijtje gezet!

De voordelen van duo rolgordijnen online bestellen via gordijnen.nl

Online producten kopen heeft vaak veel voordelen. U bespaart tijd en moeite omdat u alles vanuit uw luie stoel kunt bekijken. Ook hebben webwinkels vaak een ruim assortiment, omdat ze minder beperkt zijn in hun fysieke ruimte. Doordat ze minder personeel in dienst hoeven te hebben en geen duur pand aan een winkelstraat hoeven te bekostigen, zijn de prijzen vaak ook nog lager. Dit zijn enkele mogelijke verklaringen voor de goede prijs/kwaliteit verhouding en het ruime assortiment van een webwinkel als gordijnen.nl. Bestelt u uw gordijnen online bij deze shop, dan mag u rekenen op de volgende voordelen:

  • snelle verzending
  • ruime keuze
  • mogelijkheid tot maatwerk
  • montage ook mogelijk
  • boven de 100 euro geen verzendkosten
  • goede bereikbaarheid klantenservice

Binnenkort genieten van licht en donker

Een sfeervol verlichte ruimte kan een groot verschil maken voor uw stemming. Soms is juist duisternis gewenst, bijvoorbeeld als u wilt slapen, of als u behoefte heeft aan absolute privacy. Roljaloezieën of zebra gordijnen zijn daarvoor de ideale oplossing. Bestelt u ze bij gordijnen.nl, dan mag u rekenen op een goede prijs/kwaliteit verhouding en uitstekende service. Bezoek snel de website om het assortiment te bekijken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn