Ook uw bootkussens maken we graag geheel op maat

4 juni 2018

Posted in Vrije tijd en Hobby

U hebt een plezierjacht ongeacht grootte. U hebt binnen en/of buiten comfortabele stoelen in deze boot inclusief heerlijke zachte kussens. Gelijk hebt u. Maar soms hebt u simpelweg nieuwe bootkussens nodig, bijvoorbeeld als u de boot tweedehands hebt gekocht. Misschien hebt u het schip geërfd en is de tijd aangebroken om het eens grondig te restaureren. Dan zoekt u wellicht naar authentieke kussenslopen die passen bij het uiterlijk van het schip. Er zijn in ieder geval voldoende redenen om zo nu en dan nieuwe bootkussens te kopen. U komt er dan al snel achter dat u daar het beste een specialist voor kunt vragen. Want dit vraagt om maatwerk. Dat heeft te maken met de grote catalogus aan schepen die er in de wereld zijn gebouwd. Men doet er zelden aan standaardmaten, ook al begint daar gelukkig wat meer consensus over te bestaan. Wat de reden dan ook mag zijn en om hoeveel bootkussens het dan ook gaat, bij outdoorkussens.com bent u te allen tijde aan het juiste adres als u zoekt naar bootkussens. Het gaat daarbij niet alleen maar om de sloop, of de bekleding, in het geval van bootkussens zal dat trouwens doorgaans leer dan wel kunstleer zijn. Maar het gaat ook om de juiste verhouding van de soorten vulling die hiervoor gebruikt kunnen worden. Het buitenste materiaal, de leren bekleding, moet waterafstotend zijn zodat de vulling geen water kan opnemen en zompig kan worden. Dat is in het geval van bootkussens erg voor de hand liggend. Maar we begrijpen ook dat u dit wenst als u bepaalde tuinmeubelen het gehele jaar door van comfortabele bekleding wilt voorzien. Ook dan bieden we onze diensten van harte aan.

Bootkussens nodig? Laat ons weten wat u nodig hebt

Wat wij zoal aanbieden?

  • Een brede selectie aan outdoor kussens. Neem ze mee naar het strand, leg ze in uw plezierjacht dan wel catamaran dan wel kano,
  • De dessins liegen er niet om en voldoen aan al uw moderne eisen. Wij zijn altijd op zoek naar trendy slopen en designs zodat het u aan niets zal ontbreken.
  • Een groot deel van de bootkussens maken we geheel op maat. Vakwerk staat bij ons dan ook erg hoog in het vaandel.

U leest het, wij zijn van alle markten thuis. En dat is ook niet zo vreemd want we brengen jaren van ervaring met ons mee. Creëer meer rust en sfeer in uw omgeving zoals in de achtertuin maar ook op het achterdek van uw zuurverdiende speedboot net als in uw camper dan wel caravan op de camping. Geen enkele wens is voor ons te gek. Kijk maar eens op de site want in onze online portfolio kunt u vele voorbeelden zien van werk uit ons verleden. Dergelijke sfeerimpressies bieden een kijkje in onze kijken en laten de multifunctionaliteit van onze producten zien.

Hebt u nog enige vragen? Klim dan in de pen

U vindt ons in Landgraaf, Limburg. U weet wel, de plaats waar ieder jaar Pinkpop wordt gevierd. We hopen u snel eens te ontmoeten zodat we samen met u een plan van aanpak kunnen opstellen. Daar nemen we graag de tijd voor dus het is niet onverstandig om van te voren een afspraak te maken. Dan staat er een professional en de koffie voor u klaar. Het filiaal is geopend op dinsdag tot en met zaterdag, de exacte openingstijden en locatie vindt u wederom op de site vermeld staan. Blijft u graag op de hoogte van onze nieuwste bootkussens en andere varianten? Abonneer u dan geheel vrijblijvend en natuurlijk gratis op onze nieuwsbrief.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn