Pakket laten verpakken? Handmatig Verpakken Haaksbergen!

24 februari 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bent u opzoek naar een bedrijf in de omgeving van Twente die pakketten voor u kan verpakken? Dan bent u van harte welkom bij Handmatig Verpakken Haaksbergen. Als familiebedrijf staan wij al bijna dertig jaar klaar voor al onze klanten met een uitgebreid aanbod verpakkingsmogelijkheden. Alle goederen en producten die bij ons aankomen, worden zorgvuldig met de hand en naar wens verpakt. Dit gebeurd accuraat en veilig, zodat uw pakketten altijd goed overkomen. Bij het verpakken van een pakket houden wij tevens rekening met de veiligheid van de producten in het pakket. Welke verpakkingswensen u ook heeft, wij zorgen ervoor dat het voor u wordt omgezet in realiteit. Voor diverse branches in Twente verpakken wij daarom al jarenlang pakketten en goederen handmatig tegen een voordelige prijs. Verpakkingsbedrijf Handmatig Verpakken in Haaksbergen staat voor uw goederen en verpakkingswerkzaamheden klaar!

Pakket verpakken Twente

Op een correcte wijze handmatig verpakken van pakketten is een specialisme die wij al jarenlang beoefenen. Daarnaast beschikken wij over een ruim aanbod materialen om allerlei goederen veilig te kunnen in- en verpakken. Ons team is gespecialiseerd om dit snel en effectief te realiseren. Als u ervoor kiest om zelf uw producten te verpakken, kan dit al gauw flink in de kosten lopen. Als bedrijf wilt u namelijk niet dat pakketten of goederen gebrekkig of defect aankomen. Het aanschaffen van allerlei materialen kost veel geld en bovendien neemt het verpakken van pakketten veel tijd in beslag. Handmatig Verpakken Haaksbergen neemt het verpakken van onder andere pakketten daarom graag persoonlijk van u over! Als u online ons portfolio heeft bekeken, heeft u gezien dat wij een brede diversiteit aan mogelijkheden bieden:

 • Afvullen van displays
 • Assembleren van producten
 • Op kaart brengen van soorten stalen (stoffen, vloerbedekking, behang)
 • Plakken en vouwen van presentatiemappen, doosjes, etc.
 • Plakken van stickers met oog voor detail
 • Reconditioneren van producten 
 • Sealen en krimpen
 • Vergaren van producten
 • Verpakken en ompakken 
 • Verwerken en afbramen van kunststoffen artikelen
 • Verzorgen van mailing en ter post aanbieden

Wanneer u gevestigd bent in de omgeving van Twente of graag met zorg uw pakketten wilt laten verpakken, dan bent u gegarandeerd verzekerd van een snelle dienstverlening en levering bij Handmatig Verpakken Haaksbergen. Daarbij hanteren wij voordelige tarieven. Waarom zou u zelf nog uren blijven besteden aan het verpakken van uw pakketten? Om de hoek bevindt zich ons verpakkingsbedrijf in Haaksbergen. Wij garanderen u hoge kwaliteit verpakkingen die u en uw klanten zeker zullen waarderen.

Handmatig Verpakken Haaksbergen

Het correct handmatig verpakken van pakketten en klaarzetten voor transport klinkt als een eenvoudige opgave. Toch blijkt dit niet het geval te zijn. Producten die u produceert of verhandeld, wilt u graag veilig transporteren. Daarbij is het verpakken op grote schaal van producten en pakketten een complexe discipline, waarvoor vakmanschap en kennis is vereist. Het team van verpakkingsbedrijf Handmatig Verpakken Haaksbergen, heeft voor u alle kennis en benodigdheden om uw orders snel en kundig te verpakken. Heeft u grote orders of afwijkende verpakkingen nodig? Dan ben u tevens van harte welkom in onze grote bedrijfshal. Er is meer dan 700 vierkante meter ruimte. Hierdoor kunnen vrijwel alle producten verpakt worden.

Voordelen pakket Handmatig Verpakken Haaksbergen:

 • Bijna dertig jaar ervaring
 • Gemotiveerd team 
 • Gespecialiseerd in het snel en vakkundig handmatig verpakken 
 • Grote bedrijfshal van ruim 700 vierkante meter voor grote of afwijkende orders
 • Snelle levertijden
 • Voordelige tarieven

Bent u opzoek naar een verpakkingsbedrijf in Twente om uw pakketten te laten verpakken? Dan bent u aan het juiste adres met uitgebreide mogelijkheden bij Handmatig Verpakken Haaksbergen! Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u terecht op onze website: handmatig-verpakken.nl. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan vanuit Haaksbergen voor u pakketten en goederen klaar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn