Pakket verpakken

29 april 2016

Posted in Nieuws

Als u als burger een pakketje wilt versturen, dan moet u het artikel natuurlijk in een envelop stoppen. Is het geen brievenbuspakketje? Dan zult u al snel aangewezen worden op dozen van karton. Die kunt u in standaardafmetingen bij verkooppunten van PostNL kopen maar u staat er ook vrij in om zelf een tweedehandsdoos te gebruiken. Gaat het om duur materiaal of iets dat erg gevoelig is? Dan hebt u meerdere verpakkingsmaterialen nodig zodat deze objecten veilig vervoerd kunnen worden. Voor distributiebedrijven, fabrieken maar ook kantoren gaat dit op een hele andere manier dan bij een particulier. Misschien hebt u hier volautomatische machines voor zodat u daarmee een pakket kunt verpakken. Een pakket verpakken in groten getale heeft een geheel andere insteek dan we hierboven hebben uitgelegd. U gaat dan een pakket verpakken met waarschijnlijk een commercieel en/of dienstverlenend oogmerk. Wilt u een pakket verpakken en gaat het hierbij om vele pakketten? Bijvoorbeeld omdat u per collo wilt verpakken? Dan kunt u bij ons op de website komen kijken. Wij verkopen namelijk verpakkingsmateriaal in alle soorten en maten. Gaat u met ons in zee, dan zult u razendsnel uw pakket kunnen verpakken. Of u hier nu een lopende band voor hebt of als dit zo nu en dan eens in uw magazijn gebeurt met de hand, dat maakt voor ons niets uit. Het staat u geheel vrij om zoveel verpakkingsmateriaal te bestellen als u zelf wilt. Wist u dat u ook met ons een zogenaamde overeenkomst kunt aangaan? Dan kunt u in de toekomst inloggen op de site en snel de materialen bijbestellen zodat u vervolgens uw pakket kunt verpakken. Wilt u dat het liever op een regelmatige basis gebeurt? Laten we zeggen eens in de maand of per twee week? Neemt u dan direct na het lezen van deze tekst contact met ons op zodat we deze overeenkomst kunnen sluiten. Zo nodig komen we eerst met een vrijblijvende offerte zodat u alle tijd hebt om hierover te vergaderen met uw bestuur. Dan kan het pakket verpakken snel van start gaan en hebt u te allen tijde genoeg verpakkingsmateriaal liggen!

Een pakket verpakken moet zo nauwkeurig mogelijk

Wilt u dus graag een pakket verpakken en hebt u geen flauw idee waar u moet beginnen met rondkijken? Komt u dan eens op onze site kijken want het pakket verpakken is iets waar wij groot in zijn geworden. Hoewel, niet per definitie alleen met het pakket verpakken. Ook met het aanleveren van het juiste verpakkingsmateriaal hebben wij ruime ervaring zodat iedereen op een goede en veilige manier zijn pakketjes kan versturen. Kijkt u daarom op handmatig-verpakken.nl en vergeet ons vervolgens niet te bookmarken! Dan hebt u altijd een goede website achter de hand waarmee u zoveel verpakkingsmateriaal dan u ook maar nodig hebt kunt bestellen. U kunt direct via onze website bestellen. Daar hebt u vast en zeker wel ervaring mee want online bestellingen maken is tegenwoordig schering en inslag. Het heeft het voor veel bedrijven een stuk eenvoudiger gemaakt. Vroeger moest dit allemaal nog via de fax of de telefoon doorgegeven worden. Of via postorder, dat was pas omslachtig! Nu kunt u als u een pakket verpakken wilt, gewoon aanklikken wat voor materiaal u nodig hebt en het vervolgens afrekenen via een online betaalservice. We hebben in principe alles op voorraad en daarom hoeft u slechts 24 uur te wachten. Het kan zijn dat er wat meer tijd overheen gaat als we het moeten bijbestellen maar ook dan zal u al binnen 3 à 4 werkdagen uw pakket kunnen verpakken. Een pakket verpakken kan op diverse manieren. Zo kunt u onder andere:

  • Enveloppen gebruiken als het om kleine pakketjes gaat die bijvoorbeeld zelfs bij iemand door de brievenbus kunnen.
  • Gebruik kartonnen dozen als het om wat grotere pakketjes gaat. Vergeet niet om de doos te vullen met papier, folie of schuimrubber als het om gevoelige waar gaat.
  • Eventueel sealen en krimpen om alles stevig aan te drukken.

Bestel bij ons al uw gewenste verpakkingsmateriaal

Wat veel bedrijven doen is het uitbesteden van alle verpakkingsactiviteiten. Dan gaat het dus niet meer om een simpel pakketje dat verstuurd moet worden maar om zeer vele. Webwinkels kunnen bijvoorbeeld een samenwerkingsverband met ons aangaan. U geeft maar aan wat er verstuurd moet worden, wij kunnen dit in een handomdraai voor u doen. Zoekt u daarom een bedrijf dat hoge kwaliteit levert? En u kan helpen omdat ze over een hal van 700 vierkante meter beschikken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het maakt niet uit waar u zich bevindt, wij kunnen vanuit Haaksbergen al uw pakketten handmatig verpakken en versturen zodat u ervan op aan kunt dat alle pakketten veilig bezorgd worden bij uw klanten. Hebt u hier verder nog vragen over en wilt u graag weten wat de prijzen zijn? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar maar e-mailen kan natuurlijk ook. Wij gaan voor kwaliteit want dat hebben we hoog in het vaandel staan. Tegelijkertijd vinden we een snelle levering ook belangrijk en tevens zult u bij ons erg lage prijzen mogen verwachten. U bent hierdoor geen dief van uw eigen portemonnee. Bespaart u daarom op dit soort machines en allerlei verpakkingsmateriaal en besteedt u dit werk in de toekomst uit aan ons bedrijf in Haaksbergen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn