Plakhaakjes, iets voor uw winkel?

31 maart 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Uniekverpakkingen - plakhaakjes Als lokale middenstander is het leven soms niet gemakkelijk. Mensen kopen hun aankopen steeds vaker online en dit gaat ten koste van uw inkomsten. Tenminste, dat kan. Maar het hoeft lang niet altijd zo te zijn. Als u de kosten van uw onderneming nou eens omlaag zou kunnen brengen, dan zou dit al heel veel schelen. Consumenten komen dan makkelijker naar uw winkeltje om de hoek toe, omdat de prijzen laag zijn. En dat doet u met zogeheten plakhaakjes. Nu zult u zich wellicht af zitten te vragen wat plakhaakjes nou te maken hebben met besparen. Hierover doen wij u graag even het een en ander uit de doeken. Het zit namelijk zo dat er soms ongemerkt veel budget gereserveerd moet worden voor verpakkingen van alle soorten. Vaak gaat het hier om de zogenoemde kopkaarten. Deze worden boven de verpakking bevestigd, zodat die aan het rek gehangen kan worden. Maar zo’n kopkaart moet helemaal voorzien worden van de juiste naam en het beste uiterlijk om het artikel aan te prijzen. En dit kan soms behoorlijk in de papieren gaan lopen voor u. Als u zou gaan voor plakhaakjes, dan kunt u deze gewoon aan het product plakken. En dat is natuurlijk ideaal! Plakhaakjes hechten zich zelf bovendien aan het artikel vast, waardoor u ook niet meer in de weer hoeft met nietjes en een nietapparaat. Het wordt er dus een stuk eenvoudiger op. Door plakhaakjes bespaart u dus niet alleen geld maar ook tijd. En tijd is uiteindelijk natuurlijk ook weer te meten in geld. Klinkt dit u wel als muziek in de oren en zou u ook graag voor plakhaakjes willen gaan? Twijfel dan niet langer en hak vandaag nog de knoop door om dit ook daadwerkelijk te gaan doen. Het zal u beslist geen windeieren leggen. Winkeliers die over zijn gegaan op het gebruik van plakhaakjes geven doorgaans altijd aan dat zij hierdoor veel voordeliger en efficiënter kunnen werken. Kortom, u hebt geen enkele reden meer om hier niet voor te kiezen.

Bent u ook op zoek naar plakhaakjes?

Heeft u inmiddels wel interesse gekregen in deze nieuwe manier van verpakkingen ophangen en wilt u hier ook daadwerkelijk mee op uw bedrijfskosten besparen? Dan is het van groot belang om uiteraard een voordelige aanbieder te gaan vinden voor de plakhaakjes. En die zijn dun bezaaid. Als u even wat verder kijkt dan uw neus lang is, dan komt u al gauw bij de firma Uniek Verpakkingen uit. Hier vindt u namelijk heel goedkope plakhaakjes, zeker als u ze met grote partijen tegelijk inkoopt. Wij houden de prijzen altijd laag, omdat wij er geen zin in hebben om onze klanten met hoge tarieven te moeten confronteren. En dat scheelt! Op die manier kunt u nog meer gaan besparen op uw bedrijfsuitgaven! Plakhaakjes zijn van die handige haakjes die zo op een artikel geplakt kunnen worden. Even laten drogen en het geheel kan opgehangen worden. Praktischer kan het niet! Omdat dit misschien helemaal nieuw voor u is, snappen wij als geen ander dat u eerst eventjes wilt proberen of het iets voor u is. Wij geven de eerste set plakhaakjes daarom gratis aan u weg, zodat u ze rustig uit kun proberen. En zeg nou zelf, kosteloos plakhaakjes testen, dat zou u toch ook wel willen? Bovendien geven wij u altijd verschillende monsters mee, omdat de hechting van de plastic haakjes en de lijm afhankelijk zijn van het binnenklimaat van uw winkel. Is het er vochtig, of juist droog? Is het er warm, of juist koel? Er zijn heel veel variabelen en daarom geven wij u de gelegenheid om uit te vinden wat voor een soort het beste bij u in het pand werkt. Ook dat hoort bij onze gratis service!

Meer weten over Uniek Verpakkingen?

Wij staan werkelijk te allen tijde voor u klaar. Niet alleen met de kosteloze kennismakingsservice, maar ook met een goede klantenservice. Dus hebt u nog een vraag over ’t een of ’t ander? Neem dan eerst even een kijkje op onze website uniekverpakkingen.nl. Daar kunt u al heel veel informatie vinden over dit onderwerp. Hebt u echter nog een specifieke vraag over de plakhaakjes? Dan kunt u gerust even contact met ons opnemen om meer te weten te komen. Wij zijn op vele manieren bereikbaar, bijvoorbeeld via de mail, de telefoon of het contactformulier op onze site. Aarzel dus niet langer en surf meteen even naar uniekverpakkingen.nl en stuur ons een bericht. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen! En om het u gemakkelijk te maken, sommen wij hieronder graag nog even alle voordelen van de plakhaakjes voor u op:

  • ze zijn erg voordelig in het gebruik, zeker als u ze bij Uniek Verpakkingen koopt
  • ze zijn gemakkelijk te bevestigen
  • producten kunt u hiermee beter laten opvallen in uw winkeltje
  • u kunt meer artikelen per vierkante meter ophangen, wat ook weer ruimte bespaart
  • de verpakking is gemakkelijk los te maken door easy peel
  • in onze webwinkel zijn ze direct uit voorraad leverbaar, dus u hebt ze al heel snel bij u op locatie!

Zeg nou zelf, dat is toch fantastisch? Daar zou u toch ook wel voor willen gaan? Kiezen voor plakhaakjes is het beste wat u kunt doen als winkelier, omdat uw werkwijze hiermee alleen maar efficiënter kan worden. En dat wil toch iedereen wel?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn