Prachtig vakantiehuis bij hoedspruit

30 april 2018

Posted in Vakantie en Recreatie

Een paar weken geleden was ik met mijn familie in de omgeving van hoedspruit in het noorden van Zuid-Afrika. We hebben echt een geweldige tijd gehad samen. Omdat het vakantiehuis zo groot en ruim is (vier slaapkamers en drie badkamers) konden we er met het hele gezin plus aanhang verblijven. Mijn ouders, mijn zus en haar man en mijn broer en zijn vriendin hadden allemaal hun eigen ruime slaapkamer. Ik had een slaapbank op een sfeervolle mezzanine, waar ik ook heerlijk geslapen heb. Ook wat betreft woonruimtes, zowel binnen als buiten, was er meer dan genoeg ruimte voor ons allemaal. De keuken is een echte leef keuken met alle nodige voorzieningen: een grote koelkast, keramische kookplaat, magnetron, oven en vaatwasser. Ook kleinere apparaten als een waterkoker, toaster, koffiezetapparaat en zelfs ijsblokjesmachine waren allemaal aanwezig. De badkamers waren stuk voor stuk prachtig. De badkamer van mijn ouders had een binnen- en buitendouche, een ligbad en twee wastafels. De andere twee badkamers hadden ook een dubbele wastafel en een binnen- en buitendouche. Hoewel het buiten erg warm was, konden we binnen heerlijk bijkomen dankzij de airconditioning. In de verschillende woonruimtes, ook zowel binnen als buiten, konden we gezellig samen zitten en natuurlijk de prachtige natuur bewonderen. Giraffen, zebra’s en andere dieren liepen gewoon vlakbij rond. Om het vakantiehuis helemaal af te maken is er zelfs een privé zwembad aanwezig.

Geweldige vakantie bij hoedspruit

Niet alleen het vakantiehuis maakte onze vakantie in Zuid-Afrika tot een groot succes. Uiteindelijk kwamen we er natuurlijk voor de prachtige natuur, de veelzijdige cultuur en de avonturen die we er samen konden beleven. De omgeving van hoedspruit is echt adembenemend. We zaten vlakbij het National Kruger Park en aan de voet van de Drakensbergen. Ook de Blyde River Canyon was heel dichtbij. Het vakantiehuis ligt bovendien in een wildreservaat, dus er lopen gewoon allerlei wilde dieren rond. In de buurt van hoedspruit vind je verder de Panoramaroute, die je ook echt een keer gezien moet hebben. Het fijne van de vakantiehuizen van Limpopo Luxury is dat je alles in de buurt hebt. Het dorpje hoedspruit is heel gemakkelijk te bereiken. Je kunt dus wanneer je wilt leuke winkeltjes gaan bekijken, uit eten gaan in een lokaal restaurant of wat boodschappen doen in de supermarkt. Om een prachtige wandeling te maken hoefden we niet eens te reizen. Om het huis en in het reservaat was meer dan genoeg te zien. Mijn vader vond de vogels in het park ook echt geweldig om te zien. Onze ervaringen in hoedspruit zelf waren ook heel leuk. De mensen waren heel vriendelijk en we hebben er heerlijk gegeten.

Ontspannen en onvergetelijke safarivakantie

De vakantiehuizen van Limpopo Luxury bij het gezellige hoedspruit kunnen we echt aan iedereen aanraden. We zijn helemaal bijgekomen in het zeer comfortabele verblijf en we hebben onze ogen uitgekeken. Mijn ouders en mijn zus en haar man houden alle vier erg veel van natuur. Mijn zwager was ook al eens in Zuid-Afrika geweest en hij vond het deze keer ook weer helemaal geweldig. In hoedspruit vind je naast de bovengenoemde dingen ook:

  • Apotheken (bij de Spar en in het Pick n Pay Centrum) en dokters
  • Banken zoals FNB, Standard Bank, Capitec en Absa
  • Twee benzinestations

Kortom, je bent in hoedspruit echt van alle gemakken voorzien. Hoewel je in een rustige omgeving zit, middenin de natuur en ver van grote steden, heb je dus toch alles wat je nodig hebt vlakbij. Dit vonden wij wel zo prettig tijdens ons verblijf in Zuid-Afrika. Kijk direct op de website van Limpopo Luxury en ontdek wat er nog meer te beleven is in en rond hoedspruit.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn