Pvc vloeren Hengelo: alles wat u hierover moet weten

8 februari 2017

Posted in Woning en Tuin

Als u een nieuwe woning gaat betrekken, dan wilt u natuurlijk dat alles in kannen en kruiken is voordat u er in komt. Te beginnen bij een goede vloer, want dat is het halve werk. Als u op zoek bent naar hoogstaande kwaliteit, denkt u dan eens na over zogeheten pvc vloeren. Hengelo is een stad waarin u daar vast wel aan kunt komen. Toch is het zo dat u voor echte pvc vloeren Hengelo het beste uit kunt gaan, omdat u in Enschede veel beter geholpen wordt. Hier bevindt zich namelijk de firma ZonEx, waar u aan het enige juiste adres bent voor een goede vloer. Twijfel daarom ook niet langer en besluit vandaag nog om u ook te wenden tot ons bedrijf voor de juiste pvc vloeren. Hengelo behoort ook tot ons werkgebied, dus wij helpen u graag. Wij beperken ons niet alleen tot de inwoners van onze eigen vestigingsplaats, maar rijden ook graag even wat verder om pvc vloeren in Hengelo te leggen. Ons is niets te gek en u kunt vanuit de hele regio Twente een beroep op ons doen. Hak vandaag nog de knoop door en kom naar onze showroom voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant.

Op zoek naar pvc vloeren? Hengelo behoort ook tot de mogelijkheden

Het is een feit dat u voor pvc vloeren in Hengelo beter even wat verder kunt kijken dan uw neus lang is. U komt dan al gauw terecht bij ZonEx, waar u uitstekend geholpen zult worden door professionals in dit vak. En dat is altijd goed om te weten! U gunt uzelf per slot van rekening ook alleen het allerbeste. Kies daarom voor een van onze hoogwaardige en duurzame pvc vloeren. Hengelo hoort ook bij ons werkgebied en daarom kunnen wij u hier uitstekend van dienst zijn. Niet alleen als u particulier bent, maar ook als u een bedrijf heeft dat een nieuwe vloer nodig heeft. Doordat wij van alle markten thuis zijn, kunnen wij u bovendien ook helpen met:

  • de meest uiteenlopende gordijnen, ook voor bijzondere raampartijen
  • vitrages, om inkijk te voorkomen
  • projectvloeren, die een tijdelijke functie hebben
  • en nog veel meer!

Al met al kunt u niet meer om ons heen als u een van deze dingen of pvc vloeren in Hengelo nodig hebt. Verder zorgen wij er ook voor dat u waar voor uw geld krijgt. Dit doen wij door lage tarieven te hanteren.

Het grote voordeel van een dergelijke vloer

Wilt u weten waarom u nou specifiek het beste voor pvc vloeren in Hengelo kunt kiezen? Wij doen u graag even uit de doeken wat de voordelen hiervan zijn. Ten eerste is er de duurzaamheid, want een dergelijke vloer kan wel twintig jaar mee gaan en blijft altijd goed. Ten tweede is het materiaal ook geschikt voor vloerverwarming, dus dat biedt ook weer veel extra mogelijkheden. Ten derde zijn ze zeer hygiënisch en zijn ze gemakkelijk schoon te maken. Een Swiffer erover en klaar is kees! Ten slotte is zo’n vloertype heel eenvoudig te onderhouden en brengt het onderhoud ook niet veel kosten met zich mee. Kortom, u hebt geen enkele reden meer om niet te kiezen voor pvc vloeren! Hengelo is uw thuis? Dan komen wij graag bij u langs om de ruimte geheel vrijblijvend voor u op te meten. U zit dan nog nergens aan vast, maar weet wel alvast wat u zoal kunt verwachten. Kijk dus snel op onze website zonex.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn