Roken zonder te roken? Dan kun je een e sigaret kopen

10 mei 2018

Posted in Mens en gezondheid

Roken is een bezigheid die mensen tegenwoordig niet al te prettig meer vinden. Voorheen was het bekend dat roken ongezond was, maar het gaf je toch een bepaald aanzien. Het was cool of stoer in je jeugd en op latere leeftijd kon je met een sigaret een soort overwicht afdwingen. Je had een bepaalde charmante autoriteit als je op een bepaalde manier rookte. Tijdens een goed gesprek met een glas whisky en een fijne discussie, kon een sigaret echt iets toevoegen. Tegenwoordig heeft een sigaret niets meer van die aantrekkingskracht. De mensen die niet roken hebben een hekel aan rokers en sigaretten en mensen die wel roken voelen zich daardoor in veel situaties als een buitenstaander. Roken is bedoeld om de stress te verminderen, maar je moet je in zoveel bochten wringen om ├╝berhaupt een sigaret te kunnen opsteken, dat het nauwelijks de stress kan verminderen. Daarnaast is een sigaret alleen maar in staat om stress te reduceren, omdat je door de nicotine in sigaretten juist stress ervaart. Je zoekt dus een remedie voor iets wat door diezelfde remedie wordt veroorzaakt. Daarnaast is roken ook een vorm van gewoonte. Je hebt even iets om handen. Als je ergens staat te wachten, als je op de bank zit of als je een lekker kopje koffie voor je neus hebt staan, dan is het fijn om je handen bezig te houden. Andere mensen gaan dan juist iets lekkers eten of met hun smartphone spelen en jij gaat wellicht een sigaret opsteken. Om al deze redenen is het beter om te stoppen, maar als dat niet lukt of als je juist toch wat om handen wilt hebben, dan kun je ook een e sigaret kopen. Met een e sigaret kun je namelijk blijven roken zonder dat je echt rookt. Een traditionele sigaret bestaat uit teer en vele andere schadelijke stoffen. Het is niet alleen de nicotine die slecht is. De nicotine zorgt voor de verslaving, maar alle andere stoffen beschadigen je gezondheid. Een e sigaret is niet gezond, maar het is een stuk minder ongezond dan een traditionele tabakssigaret. Het is dan ook beter om een e sigaret te kopen. Je kunt vervolgens zelf kiezen of deze wel of niet met nicotine wordt samengesteld. Als je namelijk een e sigaret gaat kopen, dan heb je ook e liquid nodig. Deze liquid kun je bestellen met of zonder nicotine. De hoeveelheden schadelijke stoffen zijn op 1 hand te tellen en de kwantiteit ervan is aanzienlijk minder. Als je het nicotine gehalte rustig afbouwt, dan kun je op den duur wellicht helemaal stoppen met roken.

Ontdek waar je een e sigaret kunt kopen

Als je eenmaal wilt overstappen, dan moet je wel even weten waar je een e sigaret kunt kopen. Je kunt daarvoor terecht op verschillende websites van webwinkels. Je hoeft je huis dus niet te verlaten. Maar de vraag is dan wel waar je een goede e sigaret kunt kopen. Kies daarom voor de service van ea-sigaret.nl. Hier kun je namelijk eenvoudig online een e sigaret kopen. Je kunt op deze site meteen alles kopen war je nodig hebt voor een e sigaret. Hierbij kun je denken aan:

  • Mod/Boxmod
  • Clearomizers/verdampers
  • Coils
  • E-Liquids

Kies voor de starterset om te beginnen

Heb je nog nooit een e sigaret gerookt, dan kun je via ea-sigaret.nl ook een zogenaamde starterset bestellen. Deze set bevat alles wat je nodig hebt, zodat je na ontvangst direct kunt ervaren hoe het is om een e sigaret te roken. Dus voor alles wat te maken heeft met een e sigaret kopen kom je naar ea-sigaret.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn