Sluit uw generali beleggingsverzekering over

18 december 2016

Posted in Financiƫn en Verzekeringen

Heb jij de woekerpolis generali beleggingsverzekering afgesloten? Dan wilt u daar natuurlijk vanaf. Niemand wil opgescheept worden met een woekerpolis. Het kost je klauwen met geld en het levert je niets op. Het is dus de hoogste tijd dat je overstapt. Toen bekend werd dat de generali beleggingsverzekering een woekerpolis was, hoopte iedereen in Nederland die ermee gedupeerd werd dat de overheid de nodige stappen zou ondernemen om de mensen te beschermen. Helaas bleef deze oplossing uit en zitten veel mensen nog steeds aan een dergelijke woekerpolis vast. Is dit bij jou het geval? Ga dan vandaag nog naar de website van Recht op Advies. Hier vind je uitgebreide informatie over de stappen die je kunt ondernemen en zij helpen je verder met het oversluiten van deze beleggingsverzekering voor eentje die wel zijn beloftes nakomt. Je kunt op deze website ook terecht voor advies over:

  • Hypotheken
  • Pensioenen
  • Rentemiddeling

Wil jij dus op een van deze gebieden meer informatie? Bezoek dan de website en leer eindelijk meer hierover. Ze hebben een heldere manier van uitleggen en bieden je meteen goede oplossingen aan. Zo ook met de woekerpolis van generali. Als jij hier nog steeds aan vastzit dan kun je daar nu nog verandering in brengen.

Meer informatie over generali beleggingsverzekering

Het oversluiten van de generali beleggingsverzekering is zeker mogelijk, maar het heeft natuurlijk wel een aantal gevolgen. Bij het afsluiten van wat voor verzekering dan ook, met of zonder woekerpolis, ga je bepaalde afspraken aan en de verzekeraar zal er uiteraard altijd voor zorgen dat jij niet zomaar onder de verzekering uit kunt komen. Anders zouden mensen om de haverklap hun verzekering oversluiten voor een goedkoper exemplaar en dat is natuurlijk niet wat zij willen. In het geval van een woekerpolis ben je als het ware dus dubbel gedupeerd, want je zult dus inderdaad moeten opdraaien voor de kosten die bij het oversluiten van de general beleggingsverzekering komt kijken. Wat de gevolgen in jouw persoonlijke situatie zijn daar kunnen ze je bij Recht op Advies alles over vertellen. Wil jij dus meer weten hierover? Neem dan contact met ze op. Het afsluiten van de generali belegginsverzekering heb je natuurlijk met een reden gedaan. Wanneer je er nu voor kiest om de verzekering over te sluiten, kun je vandaag nog actie ondernemen en al op een zeer korte termijn minder geld betalen voor de verschillende onderdelen van de verzekering. Laat je dus zeker niet gek maken en onderneem de actie die nodig is om alles weer op een rijtje te krijgen.

Kom van je generali belegginsverzekering af

Zie jij door de bomen het bos niet meer en denk je dat het onmogelijk zal worden om van je generali beleggingsverzekering af te komen? Dan hebben wij gelukkig goed nieuws voor je. Bij Recht op Advies zullen ze er altijd voor zorgen dat jouw generali beleggingsverzekering opgekocht wordt. Dit betekent dus dat ze het praktisch garanderen dat jij van jouw generali beleggingsverzekering afkomt. Dit is wel zo prettig, want wie wil er nu te lang aan een woekerpolis vastzitten. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Recht op Advies. Zij kunnen je alles vertellen over de opties die je hebt en wat dit eventueel voor consequenties heeft voor je. Wees zeker niet bang om de nodige vragen te stellen en op die manier achter alle informatie te komen die je nodig hebt. Je hebt met het afsluiten van de verkeerde woekerpolis hopelijk geleerd dat je vanaf nu niet zomaar een dusdanige beslissing moet maken. Maak die fout dan ook niet nog een keer en ga goed voorbereid de oversluiting van generali beleggingsverzekering maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn