Spiegel op maat kopen?

12 oktober 2018

Posted in Woning en Tuin

Spiegel op maat

Ben je op zoek naar een spiegel op maatin je badkamer? Of om te gebruiken in de hal of in de woonkamer? Dan is het wel zo handig dat de spiegel het gewenste formaat heeft. Dan ben je aan het goede adres bij GlasGigant! Het assortiment bestaat uit verschillende afmetingen verzilverd blanke spiegels, verzilverd bronzen spiegels, verzilverd grijze spiegels en verzilverd rose kleurige spiegels. Door gebruik te maken van een andere kleur spiegel dan de standaard kleur, kun je een andere sfeer creƫren in je ruimte.

Spiegels in je interieur

Er zijn verschillende toepassingen om spiegels te gebruiken. Zo laat een spiegel bijvoorbeeld een kamer groter lijken. Dit komt omdat een groot deel van de kamer in de spiegel reflecteert. Een ander idee is om een spiegelwand te maken van bovenaan de muur tot onderaan de muur. Hierdoor lijkt het optisch alsof er nog een hele ruimte achter zit. Daarnaast kun je gebruik maken van het licht. Als je een spiegel zo hangt dat het licht van buiten erin reflecteert, laat het de kamer lichter lijken dan dat het is.

Een eyecatcher in je interieur

Maar hoe kies je nou de juiste spiegel? Ten eerste kies je natuurlijk de juiste maten en de vorm. De vorm hangt namelijk vaak samen met het formaat dat je wenst. Vervolgens kies je de materialen van de spiegel. Hier gaat het niet om de spiegel zelf, maar om de mogelijke omlijsting. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een lijst van hout, staal, goud of zilver. Door een mix te maken van verschillende materialen wordt jouw spiegel een echte eyecatcher!

Spiegel op maat bestellen?

Wil je een spiegel op maat bestellen? Het ruime assortiment van GlasGigant heeft hiervoor verschillende mogelijkheden, zodat je altijd de juiste spiegel hebt voor jouw interieur. Benieuwd naar de mogelijkheden? De adviseurs staan voor je klaar om je te voorzien van advies. Ze geven je graag advies over de juiste spiegelsoort en de juiste afmetingen Weet je al wat je wil? Dan kun je direct de juiste producten gemakkelijk en snel bestellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn