Telefoonhoesje maken

26 december 2016

Posted in Smartphone en Tablet

hoezzi - telefoonhoesje maken

Steeds meer mensen hebben een smartphone en om deze goed te beschermen, kiezen zij ervoor om hier een speciaal hoesje om heen te doen. Nu kun je natuurlijk een standaard exemplaar kopen, maar je kunt ook je eigen telefoonhoesje maken. En dan bedoelen we niet dat je zelf met allerlei materialen aan het knutselen gaat, om tot een mooi resultaat te kopen, maar we bedoelen dat je bij een speciale zaak zelf een ontwerp kunt samenstellen wat zij vervolgens uitwerken tot een stevige telefoonhoes. Of je nu kiest voor zelf een telefoonhoesje maken of een standaard exemplaar kopen, belangrijk is dat je jouw telefoon hoe dan ook goed beschermd. Smartphones zijn immers erg gevoelig en een val of kras kan al snel erg vervelende gevolgen hebben voor de mogelijkheid van het gebruik van het toestel. Met een hoesje, zorg je ervoor dat jouw telefoon beter beschermd is, zodat er niet zomaar krassen op het scherm kunnen komen en bij een val de grootste klap door de hoes opgevangen wordt. Koop dus een telefoonhoes of ga een telefoonhoesje maken en zorg ervoor dat jouw telefoon altijd goed beschermd is tegen stoten en krassen.

Waarom zelf telefoonhoesje maken?

Als er standaard telefoonhoesjes te krijgen zijn, waarom zou je dan kiezen voor zelf een telefoonhoesje maken? Je kiest hiervoor om een hoesje te krijgen dat helemaal uniek is en perfect bij jou past. Onze telefoons maken immers een groot deel van ons leven uit, we zijn er vaak op meerdere momenten van de dag mee bezig. We willen dan ook graag dat deze goed bij ons past. Soms heb je geluk dat je een telefoonhoes kunt vinden waar jij helemaal blij van wordt en die ook nog eens bij jouw telefoon past. Maar heel vaak moet je genoegen nemen met een ontwerp dat jij eigenlijk maar zozo vindt. Als je kiest voor je eigen telefoonhoesje maken, dan hoef je dus geen genoegen meer te nemen met een design dat eigenlijk net niet helemaal bij jou past, je kunt het dan gewoon helemaal aan jouw eigen smaak aanpassen. Bovendien creëer je zo iets dat helemaal uniek is, wat echt niemand anders zal hebben. Ook dat is natuurlijk fijn, want dan weet je zeker dat je altijd gemakkelijk jouw toestel weer terug kunt vinden tussen die van anderen. Door zelf een telefoonhoesje te maken, creëer jij dus je eigen persoonlijke look.

Maak je eigen ontwerp bij Hoezzi.nl

Lijkt een eigen telefoonhoesje maken jou ook wel wat, dan kun je hiermee aan de slag gaan bij Hoezzi.nl. In een paar eenvoudige stappen maak jij helemaal je eigen ontwerp en binnen korte tijd heb jij dan je unieke telefoonhoes in huis. Hoe pak je dit nu aan? Op de site van Hoezzi.nl volg je eenvoudig de volgende stappen:

  • uit de verschillende merken en modellen kies jij het type telefoon dat jij hebt
  • je kiest wat voor soort model hoesje je wilt hebben, een flipcase, softcase of hardcase
  • begin met designen door je eigen foto toe te voegen
  • pas kleuren aan en voeg naar keus nog tekst toe
  • je ontvangt je hoesje naar eigen ontwerp in een uitstekende kwaliteit

Op deze manier kun je dus heel eenvoudig jouw eigen unieke telefoonhoesje maken, zonder dat dit je heel veel tijd en heel veel werk kost. Gebruik je liever niet een eigen foto? Dan kun je ook een van hun afbeeldingen kiezen en deze naar wens aanpassen, zodat het uiteindelijke ontwerp toch helemaal bij jou past. Bij Hoezzi.nl zijn er dus heel veel verschillende mogelijkheden voor je eigen telefoonhoesje maken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn