Tweedehands kantoormeubelen

10 januari 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bent u een eigen bedrijf begonnen en wilt u uw pand inrichten met tweedehands kantoormeubelen? Met de producten van Daans Kantoormeubelen kunt u uw bedrijfspand helemaal inrichten. U hoeft niets te kort te komen en u hoeft niet te veel te betalen. Hier vindt u een complete kantooruitrusting waarmee u uw onderneming compleet kunt starten. Het is niet te merken dat het hier gaat om tweedehands kantoormeubelen. Allemaal zien ze er nog uit als nieuw. Niet voor niets heeft Daans Kantoormeubelen veel aanloop van diverse klanten. Allemaal zoeken zij interieur om hun bedrijf zo goed mogelijk in te richten. U kunt het zo gek niet bedenken of Daans Kantoormeubelen heeft het in het assortiment. Zelfs grote archiefkasten en koffiekarren staan in de collectie. Neem gerust een kijkje op de website daanskantoormeubelen.nl. De collectie hebben zij op de website staan inclusief prijzen en foto’s. Zo krijgt u meteen een indruk van het meubel en kunt u beoordelen of dit de meubels zijn die u in uw inrichting ziet staan. Mochten de foto’s niet voldoende zijn, dan is het mogelijk de winkel zelf te bezoeken. Hier kunt u rondkijken om de tweedehands kantoormeubelen met eigen ogen te zien.

Tweedehands kantoormeubelen voor een complete inrichting

De website geeft al veel duidelijkheid over het aanbod aan tweedehands kantoormeubelen. Via de link Producten wordt de pagina geopend met daarop het assortiment wat via Daan’s Kantoormeubelen verkrijgbaar is. Duidelijk is meteen dat dit een goede plek is om voor weinig geld bureaus in te slaan. Als u een kleine onderneming moet voorzien van bureaus dan is dit een ideale plek om deze voor weinig geld aan te schaffen. Hier staan bureaus in diverse modellen en kleuren. Naast bureaus verkopen zij ook de volgende artikelen:

Het is duidelijk dat veel artikelen in grote getalen worden ingekocht. U hoeft dus niet mis te grijpen, maar dit is erg afhankelijk van het aantal dat u nodig heeft. Door op de foto te klikken komt u op een pagina op Marktplaats waar verdere info staat vermeld over de artikelen. Hierin staat een omschrijving van het artikel, de prijs en een verdere beschrijving van andere kenmerken die van toepassing zijn. Zo staat voor een koffiekar, flextrolly en ladeblok aangegeven dat deze voorzien is van een sleutel, verrijdbaar en in goede staat is. Voor sommige meubels staat ook vermeld wat de maten zijn en hoeveel lades erin zitten. Daans Kantoormeubelen biedt u zo voldoende informatie om weloverwogen de tweedehands kantoormeubelen in te slaan. Zo weet u zeker dat u de juiste meubels inkoopt voor uw bedrijf.

Van opkopen naar verkopen

Daans Kantoormeubelen komt aan zijn artikelen door ander meubilair weer op te kopen. Er zijn genoeg bedrijven die om verschillende redenen van hun huidige meubels af moeten. Dit kan zijn vanwege een verhuizing, faillissement of gewoon vernieuwing van het huidige interieur. Zo kunnen bedrijven eens in de zoveel tijd wisselen van huisstijl waarbij ook de meubels aangepast moeten worden. In dat geval is een bedrijf genoodzaakt binnen korte tijd hun huidige interieur te vervangen voor een nieuwe inrichting. Bij Daans Kantoormeubelen kunnen zij dan terecht om het interieur te laten opkopen. Deze artikelen worden dan weer als tweedehands kantoormeubelen verkocht aan andere ondernemers. Het is voor te stellen dat de foto’s op de website niet voldoende informatie geven voor u. Daarom heeft Daans Kantoormeubelen een winkel beschikbaar waar u de tweedehands kantoormeubelen kunt bekijken. Is het inkopen van tweedehands kantoormeubelen aantrekkelijk voor u om zo een begin te maken met de inrichting van uw pand? Ga dan voor meer informatie naar daanskantoormeubelen.nl of neem vrijblijvend contact met ze op voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn