Uitstekende kozijnen in Ter Apel

25 december 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wij wonen al geruime tijd in een zeer mooie woning in Ter Apel, maar er was toch wel iets waar we jarenlang eigenlijk al een beetje van baalden en dat waren de kozijnen in onze woning. De rest van het huis ziet er nog prima uit en is ook nog in een hele goede staat, maar de kozijnen in Ter Apel hadden duidelijk hun beste tijd gehad en dus werd het hoog tijd om hier verandering in te brengen. Hiervoor zijn we terecht gekomen bij het Bouwbedrijf van Lessen.

  • Restauratie
  • Nieuwbouw
  • Verbouw

Ze doen hier uiteenlopende soorten projecten voor allerlei soorten woningen en panden. Ze hebben zich hier gespecialiseerd in monumentale panden, maar ook voor andere soorten woningen en panden zit je hier zeker goed en dat hebben wij ook ervaren. Ons huis is ver van monumentaal, maar toch sprak Bouwbedrijf van Lessen ons heel erg aan en het was dan ook een vrij makkelijke keuze om hier onze kozijnen in Ter Apel te laten vervangen. Voor ons was het met name belangrijk dat deze klus in een keer goed geklaard zou worden en dat de kwaliteit ervan goed zou zijn. Met deze kozijnen in Ter Apel hoopten we dat gevonden te hebben!

Het plaatsen van de kozijnen in Ter Apel

Vanaf het eerste moment was het contact met de medewerkers van het Bouwbedrijf van Lessen heel erg goed. Het is altijd fijn om het idee te krijgen dat er echt naar je geluisterd wordt en dat je niet een of ander standaard pakket voor je kozijnen in Ter Apel aangesmeerd wordt. We hadden een aantal specifieke vragen over de kozijnen in Ter Apel en die werden allemaal keurig en netjes beantwoord. Hierdoor hadden we al snel de duidelijkheid die we nodig hadden om tot een beslissing te kunnen komen. En die was natuurlijk om onze kozijnen in Ter Apel bij dit bedrijf te bestellen. Ook dit was heel erg makkelijk om te doen. Iets wat ook bijgedragen heeft in ons enthousiasme over de service die ze bij dit bedrijf leveren. Er is uiteraard iemand bij ons langs gekomen om alles uitvoerig op te meten en aan de hand daarvan kregen we netjes een offerte opgestuurd. Ze vroegen hier een hele redelijke prijs voor de kozijnen in Ter Apel en dus was het niet moeilijk om de knoop door te hakken en hier de opdracht uit te laten voeren!

Genieten van het eindresultaat

Uiteraard is het natuurlijk ergens altijd een gok wanneer het gaat om zoiets als kozijnen in Ter Apel. Je weet maar nooit of het eindresultaat net zo is als dat jij voor ogen hebt. Bij ons was dit echter wel degelijk het geval. We genieten nog steeds iedere dag van onze nieuwe kozijnen in Ter Apel. Het is uiteraard een opmerkelijk verschil met wat we voorheen hadden, maar dat was ook eigenlijk niet zo heel erg moeilijk om te bereiken. Tenslotte waren die kozijnen wel heel erg oud en versleten. Het duurde ook helemaal niet zo lang om het project af te ronden. Wij hadden gedacht om echt geruime tijd in de rotzooi te zitten, maar het project was afgerond voordat we het wisten. Ook op het gebied van de nazorg weten ze bij dit Bouwbedrijf van Lessen zeker hoe ze de dingen moeten aanpakken. Het is duidelijk dat het voor dit bedrijf en de medewerkers erg belangrijk is dat je blij bent met het eindresultaat. En dat zal zeker niet alleen op het gebied van kozijnen in Ter Apel zijn! Informeer dus vandaag nog.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn