Uw boekverslag uploaden? Gebruik dan deze handige website

21 augustus 2018

Posted in Cursus en Opleidingen

Boeken lezen is niet voor iedereen weggelegd. En dat is erg jammer want soms bekruipt ons het gevoel dat er minder gelezen wordt. Alles digitaliseert en dat is zeker één van de redenen waarom middelbare scholieren liever een verslagje van het internet plukken dan het hele boek te lezen. U kunt als leerling de andere leerlingen in het hele land en zelfs in België een hart onder de riem steken door uw boekverslag te uploaden naar kennisdelen.org. Echter, van plagiaat is niemand gediend en aangezien het voor de leraar ook een stuk eenvoudiger is om daar achter te komen raden we het iedereen aan om het boekverslag dat u over een bepaalt boek op onze website vindt enkel te gebruiken als inspiratie. Naast het feit dat u uw eigen boekverslag kunt uploaden om er een zakcentje aan te verdienen is het tevens mogelijk om er diverse verslagen over een keur aan onderwerpen te vinden voor vrijwel ieder niveau op de middelbare school. Ook geciviliseerde samenvattingen kunt u hier kopen en soms gratis downloaden. Want voor de studenten aan vervolgonderwijs waaronder het mbo, de hbo en de universiteit is het mogelijk om zelfs binnen uw eigen school, studie en vak op zoek te gaan naar ondersteunende informatie zoals een boekverslag of samenvatting van een studieboek dan wel collegereeks. Klinkt u dat als muziek in de oren? Vergeet u dan niet om de site te bookmarken en om direct even een gratis account aan te maken? U weet maar nooit wanneer deze hulp van pas komt.

Deel uw boekverslag met de rest van de klas

U kunt op diverse manieren in onze database zoeken:

  • Weet u het ISBN-nummer van het boek? Type dan het nummer in op de zoekbalk. Uiteraard kunt u op deze wijze ook op boektitel en auteur zoeken,
  • Of zoek op niveau, op onderwijsinstelling en/of op de studie.
  • Maar aangezien u waarschijnlijk een boekverslag als middelbaar scholier zoekt raden we het aan om direct de titel in te voeren.

Het kan natuurlijk gebeuren dat er nog geen boekverslag beschikbaar is, dan is het ook zeker mogelijk om uw eigen boekverslag te uploaden. En daar kunt u vervolgens geld voor vragen. Maar liefst 75 procent van dat bedrag krijgt u bij een aankoop uitgekeerd. Wilt u het enkel op deze handige wijze delen met de rest van uw klasgenoten en generaties die nog komen? Maak het boekverslag dan openbaar en gratis te downloaden vanaf onze website. Wij streven overigens naar een honderd procent CO2-compensatie van alle transacties en alleen al het feit dat u nu een digitaal boekverslag kunt downloaden betekent dat er heel wat papier bespaard wordt. Wist u dat er al verslagen en samenvattingen te vinden zijn voor meer dan 180 scholen? U vindt in de database meer dan 650 samenvattingen en meer dan 2.300 verschillende opleidingen kunnen bij ons terecht. De kans dat we u teleurstellen is daardoor gering. En omdat we exponentieel groeien zult u in de toekomst ongetwijfeld nog vaak terugkomen!

Help elkaar om goede cijfers in de wacht te slepen

Vergeet niet om een boekverslag te uploaden als u er een goed cijfer voor hebt gekregen van uw leraar. Daar zult u heel wat leerlingen mee kunnen helpen. U kunt het verslag trouwens op diverse manieren delen. Deel het op Facebook of stuur het als een bericht naar de WhatsAppgroep met uw medescholieren. Hebt u ten slotte nog enkele vragen over onze werkwijze of de website? Klim dan in de pen en vul het contactformulier op de site even in. U hoort spoedig van ons.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn