Vergeet u niet een koolmonoxidemelder in huis op te hangen?

30 september 2020

Posted in Beveiliging en Bewaking

Wij hebben een aantal jaar geleden de brandweer over de vloer gehad omdat wij het idee hadden dat ons huis wel wat veiliger kon. Dat bleek geen overbodige luxe te zijn want wij hadden op vele punten heel onveilige dingen in ons huis. Zo wonen wij bijvoorbeeld op een bovenverdieping en bleek dat wij helemaal geen goede vluchtwegen hadden. Ook hadden wij geen Koolmonoxidemelder in huis hangen en dat was ook gevaarlijk omdat wij altijd nog met gaskachels werken. Wij hebben daarom gekeken of wij ergens een goede Koolmonoxidemelder konden vinden en wij hebben toen voor iedere ruimte waar wij een gaskachel hadden, ook een Koolmonoxidemelder besteld. Wij hebben deze dingen toen opgehangen en ieder jaar controleren wij iedere Koolmonoxidemelder een aantal keer omdat je er niet aan moet denken dat er iets gebeurt en dat je Koolmonoxidemelder het dan niet doet. Onlangs werden wij op een nacht wakker omdat de Koolmonoxidemelder ernstig aan het loeien was. Wij dachten nog even dat er misschien iets mis was met het ding, maar toen ook de andere Koolmonoxidemelder begon te rinkelen, hebben wij gelijk het huis verlaten en hebben wij de brandweer gebeld. Deze is langsgekomen en deze heeft ons huis gecontroleerd. Toen bleek dat er inderdaad een fout zat in onze kachel waardoor deze ons bijna had vergiftigd. Wanneer wij geen Koolmonoxidemelder in huis hadden gehad, dan waren wij nu zonder enige vorm van twijfel overleden omdat wij al lagen te slapen. Dan is koolmonoxide een sluipmoordenaar en ik ben daarom blij dat wij gezorgd hebben dat wij een Koolmonoxidemelder in ons huis hadden hangen. Mocht u ook een Koolmonoxidemelder willen kopen, dan raad ik u dat heel sterk aan. Ik merk namelijk dat veel mensen niet echt bezig zijn met de aankoop van een Koolmonoxidemelder, maar dat zij zich meer richten op een rookmelder. Deze is ook nuttig, maar rook is niet het enige gevaar dat in uw woning kan ontstaan. Kijk daarom ook een keer of uw woning wel veilig genoeg is, want u moet er toch niet aan denken om te sterven terwijl u dit eenvoudig had kunnen voorkomen? 

Een koolmonoxidemelder is zo besteld

Wanneer u een Koolmonoxidemelder wilt bestellen, dan raad ik u aan om een keer naar de site van allesveilig.nl te surfen. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die graag een goede Koolmonoxidemelder willen bestellen. Ik kan u deze site aanraden omdat wij ook hier onze Koolmonoxidemelder hebben gekocht en daar hebben wij geen seconde spijt van gehad. De service is hier heel goed, de prijzen uiterst scherp en wij hebben gemerkt dat onze Koolmonoxidemelder van hoge kwaliteit is. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheid om uw woning veiliger te maken, dan kunt u even:

  • Naar allesveilig.nl surfen 
  • Bekijken hoe deze mensen uw veiligheid kunnen vergroten 
  • Een keer een bestelling doen via deze site 

Ik hoop dat u op deze site de goederen kunt vinden die nodig zijn om uw veiligheid te waarborgen. Blader daarom vandaag nog even door het aanbod en vraag even om advies wanneer u hulp nodig heeft.                        

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn