Voordelig uitstekende waterkoelers aanschaffen

9 maart 2016

Posted in Mens en gezondheid

Als u op zoek bent naar waterkoelers om op bijvoorbeeld uw werkplek altijd lekker koud water binnen handbereik te hebben, dan bent u bij Aqua Light aan het juiste adres. Op onze website kunt u gemakkelijk een overzicht vinden van de producten die wij hebben en hier gelijk een offerte voor aanvragen. U zult zien dat de prijzen die wij vragen voor onze waterkoelers zeer laag zijn en dat wij daarom voor u altijd een goede keuze zijn. Wij hebben waterkoelers in allerlei soorten en maten, dus of u nou op zoek bent naar een klein of een groot apparaat, wij hebben ze vast en zeker in huis. Wij geven bovendien verschillende opties als u een of meerdere waterkoelers op uw werkplek wilt hebben. Het is uiteraard mogelijk om er gewoon een aan te schaffen, maar u kunt er bij ons ook voor kiezen om waterkoelers te huren. De prijzen die wij hiervoor vragen zijn vaak all-in. Dit komt erop neer dat wij ervoor zorgen dat u ook de bijbehorende watertanks geleverd zult krijgen en dat er periodiek onderhoud plaats zal vinden. Als u kiest voor deze optie heeft u dus zelf helemaal geen werk meer van de waterkoelers die u bij ons heeft aangeschaft. Het is daarnaast ook mogelijk om te kiezen voor een huurcontract met alleen onderhoud. In dit geval kunt u zelf het water aanschaffen wanneer en waar u maar wilt. Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract en/of vaste levering van watertanks af te sluiten als u bij ons waterkoelers koopt. Zoals u kunt zien is bij ons van alles mogelijk en kunt u de voor uw situatie juiste optie kiezen. Omdat wij overtuigd zijn van de uitstekende kwaliteit van onze producten krijgt u bij ons maar liefst vijf jaar garantie op onder andere de waterkoelers die wij verkopen. U koopt bij ons dus altijd apparaten die het langdurig zullen doen en als er toch door onvoorziene omstandigheden problemen optreden dan zorgen wij dat deze worden opgelost of u een nieuw apparaat krijgt. Kijk daarom vandaag nog even rond op onze website om de opties die wij u kunnen bieden te bekijken. De bijbehorende prijzen zijn vaak zeer scherp, dus dat is nog een extra reden om te kiezen voor Aqua Light als leverancier.

Verschillende modellen en formaten waterkoelers beschikbaar

Uiteraard kunt u bij ons kiezen uit diverse merken, modellen en formaten waterkoelers. Wij hebben een breed assortiment omdat wij er zeker van willen zijn dat wij voor eenieder het juiste product op voorraad hebben. Zo hebben wij bijvoorbeeld tafelmodellen, maar ook staande modellen. Ook is het mogelijk om voor een luxere uitstraling te gaan door bijvoorbeeld waterkoelers te bestellen die van roestvrij staal zijn gemaakt. Dit is zeker een goede keuze als u op zoek bent naar waterkoelers voor in een showroom of wachtruimte. Op onze site kunt u gemakkelijk en snel alle producten die wij verkopen op een rijtje zien. U kunt dan uiteraard zelf kiezen welke product het best bij u past. Als u er niet helemaal uit komt of bijvoorbeeld vragen heeft over de capaciteit van één van de waterkoelers, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Vanwege onze jarenlange ervaring in deze branche weten wij als geen ander welk product aansluit bij uw wensen. Bij ons kunt u onder andere de volgende merken en modellen waterkoelers aanschaffen:

  • RFX Silver
  • RFX White
  • Quarrtz RVS
  • Rondy RVS
  • Onyx Table

Veel van deze waterkoelers kunnen, naast dat ze uiteraard koud water afgeven, ook geleverd worden als koud/warm model. Hierdoor is het ook mogelijk om warm water uit het apparaat te halen. Zeer handig als u bijvoorbeeld thee of soep als opties wilt geven aan uw klanten of personeel. Bij ons kunt u overigens uiteraard ook terecht voor losse watertanks van 18,9 liter. Deze kunnen wij natuurlijk ook periodiek aan u leveren. Als wij de nieuwe watertanks komen brengen nemen wij altijd de oude lege tanks weer mee, dus u zit nooit met veel afval opgescheept.

De beste kwaliteit en service

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat onze producten zeer goed zijn, maar doen er daarnaast ook alles aan onze service op het allerhoogste niveau te houden. Bij ons kunt u altijd persoonlijk contact opnemen als u vragen heeft over onze producten en de verschillende opties die wij u kunnen bieden. Uiteraard zijn onze producten uitvoerig getest en voldoen ze aan de hoogste eisen qua kwaliteit en hygiëne. Wij kunnen er bovendien voor zorgen dat de apparaten, zoals waterkoelers, die u bij ons aanschaft periodiek gereinigd zullen worden zodat ze niet alleen langer mee gaan maar ook gegarandeerd helemaal hygiënisch zijn en blijven. Wist u trouwens dat wij sinds kort ook diverse andere soorten warme en koude dranken machines leveren? U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld diverse soorten thee en soepen. Ook leveren wij verschillende koffiemachines. Bij ons kunt u dus direct meerdere apparaten bestellen indien u dit wilt. Wij leveren alles wat nodig is om personeel en klanten gehydrateerd en tevreden te houden. Daarnaast dragen wij ook graag ons steentje bij aan een betere wereld. Wij verkopen namelijk diverse producten van het merk Earth Water. Van de producten die wij van dit merk verkopen gaat 100% van de netto winst naar waterprojecten in arme landen, omdat wij vinden dat iedereen de beschikking moet hebben over schoon drinkwater.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn