Waar koop je een bankstel met korting?

13 december 2020

Posted in Webwinkels en Webshops

Ben je op zoek naar een mooi bankstel maar wil je daar liever niet teveel voor betalen? Dan zou je eens een kijkje moeten nemen in de winkel van a-meubel. Daar hebben ze een groot aanbod aan meubels en bieden ze je altijd korting. Ze vinden het in deze winkel namelijk niet nodig om extreem hoge prijzen te vragen voor hun meubels. Doordat ze heel groot inkopen kunnen ze de meubels goedkoper aankomen, waar jij als consument van profiteert doordat je korting krijgt. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 60%. Op een bankstel loopt dat natuurlijk heel hoog op, want dit is doorgaans een van de duurste aankopen voor je huis. Het is iets waar veel mensen echt voor moeten sparen, want een bankstel is nu eenmaal duur. Zeker als je een kwalitatief goed exemplaar wilt hangt daar een flink prijskaartje aan, behalve in deze woonwinkel. Bij a-meubel hebben ze niet voor niets veel succes met hun formule, want ze bieden meubels van uitstekende kwaliteit, maar dan voor zeer aantrekkelijke prijzen. Ze hebben om die reden inmiddels al 7 vestigingen voor hun woonwinkels, onder andere in:

  • Nijmegen
  • Amersfoort
  • Eindhoven
  • Enschede
  • Tilburg

Al deze vestigingen zijn goed bereikbaar met de auto en je kunt er uiteraard parkeren. Echter, als je liever online meubels koopt dan kan dat ook. Ze hebben namelijk inmiddels ook een heuse webshop, waar het overgrote deel van hun collectie ook verkrijgbaar is. 

Een mooi bankstel online bestellen

Veel mensen hebben geen zin om hele dagen woonwinkels en meubelboulevards af te struinen op zoek naar het perfecte bankstel. Voor hen hebben ze bij a-meubel goed nieuws. Ze verkopen vrijwel al hun meubels namelijk ook gewoon online in hun webshop. Je vindt er bankstellen, eettafels, eetkamerstoelen, fauteuils en nog vee meer. Al deze items kun je bestellen vanuit je luie stoelen en vervolgens bij je thuis laten bezorgen. Omdat ze over deze bezorgservice beschikken kun je overigens ook gewoon in de winkel items aanschaffen en deze laten bezorgen. Niet iedereen beschikt immers over een aanhanger of busje om een groot bankstel of een massieve eettafel mee naar huis te nemen. Het is dus wel zo fijn om te weten dat je alle meubels die je in deze woonwinkel koopt bij je thuis kunt laten bezorgen.

Welk bankstel past het beste in jouw huis?

Als je zelf niet zo goed weet wat voor stijl eetkamerset of bankstel goed past in jouw huis dan kun je ze natuurlijk om advies vragen. Ze denken graag met je mee en ook hoe je de items in hun winkel onderling het beste kunt combineren. Je kunt daarvoor het beste naar de winkel komen, want via de webshop wordt dat natuurlijk een beetje lastig. Ook als je nog geen idee hebt wat voor stijl je in je huis wilt creĆ«ren is het beter om naar een van de winkels te komen. Je ziet dan niet alleen alle meubels los staan (zoals in de webshop) maar kunt ook de reeds ingerichte stijlhoekjes bekijken. Deze zijn heel inspirerend doordat je zo ziet hoe je zo’n bankstel kunt stylen met accessoires en meubels zoals een salontafel e.d. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn