Wat is voor een warmtepomp de terugverdientijd?

2 juli 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Mijn vrouw en ik hebben een paar maanden geleden een nieuw huis gekocht. Wij hadden direct grote plannen voor een verbouwing en proberen het huis zo energiezuinig mogelijk te maken. Aangezien het huis wat ouder is, zijn er veel mogelijkheden om het huis moderner te maken, gelukkig hebben wij een groot budget voor de verbouwing. Het plaatsen van een warmtepomp leek ons ook een interessante optie, echter wisten wij niet of het mogelijk was om een warmtepomp te plaatsen en of dit een verstandige keuze zou zijn. TheSunshineCompany.nl hielp ons om voor een warmtepomp de terugverdientijd te berekenen en zij gaan de pomp bij ons plaatsen. Mijn vrouw en ik wilden graag wat kleiner wonen nu onze kinderen uit huis zijn. Wij hebben drie kinderen en de laatste jaren vertrokken ze stuk voor stuk. Ons oude huis was groot genoeg voor een gezin, maar had te veel ruimte voor ons twee├źn. Wij wilden graag ons huis verkopen en op zoek gaan naar een kleiner huis met een mooie tuin. Wij konden ons huis voor een goede prijs verkopen en vonden al snel een leuk huisje in het centrum van de stad waar wij wonen. Aan het huis is de laatste jaren niet veel gedaan en wij wilden het graag opknappen en energiezuinig maken. De verbouwing gaat ons nu veel geld kosten, maar wij kunnen veel op energiekosten bezuinigen. Het leek ons ook een interessant idee om een warmtepomp te plaatsen. Wij proberen financieel verstandige keuzes te maken, daarom wilden wij eerst weten of wij een pomp konden plaatsen en wat voor een warmtepomp de terugverdientijd zou zijn. Wij zouden al veel kosten hebben aan de verbouwing, maar als de warmtepomp een korte terugverdientijd zou hebben, dan wilden wij er graag eentje kopen.

Voor een warmtepomp de terugverdientijd berekenen

Mijn vrouw en ik gingen op zoek naar bedrijven die verstand hebben van warmtepompen en wij vonden een aantal bedrijven in de buurt. The Sunshine Company was een van de bedrijven die wij gevonden hadden en zij zijn gespecialiseerd in warmtepompen en zonnepanelen. Zij konden ons goed adviseren en voor een warmtepomp de terugverdientijd berekenen. Aangezien wij al veel dingen aan het huis zouden opknappen, zou het plaatsen van zonnepanelen en een warmtepomp niet zo duur meer zijn en een grote energiebesparing opleveren. Zij konden alles voor ons plaatsen en hierdoor zou  voor een warmtepomp de terugverdientijd ongeveer tien jaar zijn, voor de zonnepanelen was dit korter.

Zonnepanelen en een warmtepomp laten plaatsen

Voor de warmtepomp was de terugverdientijd iets langer dan wij in gedachten hadden, maar wij besloten om toch de zonnepanelen en de warmtepomp te laten plaatsen, dit heeft het bedrijf deze maand gedaan. Wij zijn van plan om vele jaren in dit huis te wonen en zullen uiteindelijk veel geld besparen, ook vinden wij het fijn dat wij het milieu minder zwaar belasten. Voor het plaatsen van zonnepanelen en een warmtepomp raden wij The Sunshine Company aan.

  • Zij hielpen om voor zonnepanelen en een warmtepomp de terugverdientijd te berekenen
  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in zonnepanelen en warmtepompen
  • Zij konden voordelig alles plaatsen
  • Ons huis is nu veel energiezuiniger      
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn