Wat kunnen wij als makelaar in Arnhem voor u betekenen?

5 mei 2018

Posted in Woning en Tuin

Bent u op zoek naar een makelaar in Arnhem die u kan helpen met het kopen of het verkopen van een woning? Dan hebben wij goed nieuws voor u; wij zijn namelijk al sinds jaar en dag actief als makelaar in Arnhem en wij weten precies de krenten uit de pap te vissen. Mocht u daarom een mooie en betaalbare woning willen vinden, dan kunt u altijd een keer komen kijken naar wat wij als makelaar in Arnhem allemaal voor u zouden kunnen doen. Wij staan altijd voor u klaar om u van dienst te zijn en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Hier vindt u namelijk veel meer informatie over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Aarzel dus ook vooral niet om even contact met ons op te nemen. Onze mensen laten u graag zien wat wij voor u kunnen doen. Wilt u uw woning verkopen? Schakel dan de hulp in van ons als makelaar in Arnhem en wij zullen ervoor zorgen dat uw woning goed getaxeerd wordt, dat uw woning goed gefotografeerd wordt en dat deze op het internet uiteindelijk goed te vinden zal zijn. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het goed is om uw woning goed op het internet te profileren zodat u er zeker van kunt zijn dat mensen die op zoek zijn naar een andere woning, uw te koop aangeboden woning snel en eenvoudig kunnen vinden. Wij willen u daarom ook graag vragen om snel een keer contact op te nemen met ons als makelaar in Arnhem want wij kunnen veel voor u betekenen. Wij werken altijd samen met mensen die veel verstand van zaken hebben en die een goede prijs voor uw woning kunnen opstellen. Ook kunnen wij u advies geven over wanneer het beste tijdstip is om uw woning te verkopen. Kijk daarom snel even op onze site Vanonsmakelaars.nl om te kijken hoe u met ons in contact kunt komen.

Als makelaar in Arnhem zorgen wij dat uw woning goed getaxeerd wordt

Wanneer u een woning verkoopt, wilt u natuurlijk niet dat deze voor minder geld verkocht wordt dan dat de woning eigenlijk waard is. Vandaar dat wij altijd werken met professionele taxateurs die verstand van zaken hebben en die een realistische prijs voor u kunnen maken. Als makelaar in Arnhem weten namelijk ook dat u ook geen te hoge prijs voor uw woning moet vragen omdat u dan minder potentiƫle kopers trekt. Dit kan heel vervelend zijn in het geval waarin u met dubbele lasten zit. Hiermee bedoelen wij dat wanneer u zelf al een nieuwe woning heeft gekocht, maar uw oude huis nog niet is verkocht, u voor twee huizen moet betalen. Voor de Belastingdienst tellen uw twee woningen namelijk als bezit en daarom moet u meer belasting betalen. Wij kunnen als makelaar in Arnhem advies geven over hoe u het beste kunt dealen in een dergelijke situatie. Wij hebben als makelaar in Arnhem namelijk al heel vaak met dit bijltje gehakt dus wij weten precies wat u kunt doen om kosten te besparen. Kijk daarom snel even op Vanonsmakelaars.nl om te zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen.

Vraag vandaag nog een kennismakingsgesprek aan

Wilt u graag met ons samenwerken? Dan willen wij u vragen om het contactformulier op onze site even in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen over:

  • of u een huis wilt kopen of verkopen
  • of u een taxatie wilt laten doen
  • of u advies wilt inwinnen

Kijk snel op Vanonsmakelaars.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn