Welke leverancier helpt u aan goede ptfe?

25 april 2021

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Sinds een korte periode werk ik bij een nieuw bedrijf. We hebben een groot personeelstekort waardoor er veel taken op mijn schouders terecht komen waar ik eigenlijk helemaal niet veel vanaf weet. Zo ook afgelopen week. Mijn baas kwam mijn gloednieuwe kantoor binnen en ging aan mijn bureau zitten. Hij zuchtte diep en gaf aan dat mijn collega ontslag had genomen. Dit betekende dat er iemand haar taken moest gaan overnemen en eigenlijk was ik de enige die dit zou kunnen doen. Ik baalde, want ik had het echt al heel druk, maar wilde natuurlijk ook mijn baas niet teleurstellen. Dus ik gaf hem aan dat ik een deel van haar taken wel wilde proberen om over te nemen. Ik zag de opluchting op het gezicht van mijn baas en hij viel daarna direct met de deur in huis. Voor een nieuwe opdracht voor ons bedrijf was hij opzoek naar ptfe. Hij wilde dit graag in grote hoeveelheden gaan bestellen, maar wilde dit natuurlijk doen tegen de best mogelijke prijs. Hierbij moest de kwaliteit van de ptfe niet achteruit gaan, want hij wilde wel goede kwaliteit spullen kunnen presenteren. Ik gaf aan dat ik hier wel onderzoek naar kon doen, maar dat ik niets kon beloven. Ik had immers weinig verstand van ptfe, maar gaf hem aan dat ik naar verschillende bedrijven zou zoeken om vervolgens deze bedrijven die ptfe leveren te vergelijken. Op deze manier zou ik uiteindelijk als het goed is de beste kwaliteit ptfe kunnen aanschaffen voor de beste prijs. Mijn baas was heel blij met mijn toezegging en mijn gekozen strategie en gaf aan dat dit precies de manier was waarop hij het ook zou aanpakken. Ik kreeg een groot compliment van hem, wat mij uiteraard goed deed. Zodra mijn baas weg was ging ik op zoek naar verschillende bedrijven die ptfe zouden leveren. Zo kwam ik op verschillende websites terecht waaronder hpproducts.nl. Deze website gaf aan ptfe te leveren tegen goede prijzen.

Grote leveringen ptfe voor een goede prijs

Omdat mijn baas een grote hoeveelheid ptfe nodig had leek het mij verstandig om eerst te vragen of dit uberhaupt mogelijk was. Op de website kon ik heel gemakkelijk een offerte aanvragen. Dit ging ik dan ook doen. Ik gaf al mijn informatie over de hoeveelheid ptfe en stelde de vragen die ik nog wilde weten. Vervolgens verstuurde ik mijn aanvraag voor de ptfe, hopende dat ik snel een reactie zou krijgen. Gelukkig gebeurde dit snel en bleek dat alles wat ik nodig had aan ptfe voorhanden was en mogelijk was om te leveren. Wat een opluchting!

Snelle service zorgde voor blije klanten!

Doordat het bedrijf snel handelde kon mijn baas de levering ptfe snel ontvangen. Wij zullen zeker nogmaals met dit bedrijf in zee gaan omdat we erg blij zijn met het volgende:

  • De service was snel, vriendelijk en met zeer duidelijke informatie
  • De kwaliteit van de ptfe was uitstekend
  • De prijs van de ptfe was zeer goed 

Al met al zorgde deze punten voor een zeer goede ervaring met dit bedrijf en wij zouden het dan ook iedereen aanraden als je ptfe nodig hebt.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn