Wij bieden uw huisdier de dierenzorg die het verdient!

7 april 2018

Posted in Dieren en Toebehoren

Wie het beste voor zijn of haar huisdier wil, zou een keer kunnen komen kijken naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben wanneer het gaat over specialistische dierenzorg. Wij kunnen uw dier geven wat het nodig heeft. Ook wanneer u merkt dat er iets met uw hond of kat aan de hand is, waar u maar geen vat op kunt krijgen, dan kunt u een keer bij ons langskomen om uw dier door een van onze specialisten te laten bekijken. Wij zorgen ervoor dat wij snel kunnen achterhalen wat er met uw dier aan de hand is. Wij zijn gespecialiseerd in huisdieren, wat betekent dat u met uw hond of kat, konijn of cavia, maar ook met uw vogels bij ons langs zou kunnen komen. Wij zullen hen onderzoeken en bekijken wat wij voor hen kunnen doen. Wij leveren u de dierenzorg waar u naar op zoek was. Wij zorgen er graag voor dat wij een helder beeld krijgen van de klachten van uw dier en wij hopen dat wij vervolgens de juiste middelen kunnen voorschrijven om ervoor te zorgen dat de klachten in een mum van tijd verdwenen zijn. Wij willen u daarom graag van harte uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen. Wij staan voor u klaar om u van dienst te zijn en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer met uw huisdier in onze kliniek in Hoograven zouden mogen verwelkomen. Hier beschikken wij namelijk over gespecialiseerde apparatuur waarmee wij goed kunnen onderzoeken wat er met uw huisdier aan de hand kan zijn. Wij hopen daarom dat u snel een keer op onze site DierenkliniekHoograven.nl wilt komen kijken om te zien hoe wij u van dienst zouden kunnen zijn.

Ook voor specialistische dierenzorg kunt u naar onze kliniek komen

Wanneer uw hond of kat of welk ander huisdier dan ook betrokken is geweest bij een ongeluk en daarbij bijvoorbeeld zijn of haar poot heeft gebroken, dan kunt u een afspraak met ons komen maken zodat wij uw huisdier specialistische dierenzorg kunnen bieden. Wij willen u daarom graag vragen om even contact met ons op te nemen wanneer u zich in een dergelijke situatie bevindt en dierenzorg nodig heeft. Wij doen er vervolgens alles aan om u te helpen en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen spreken. Uiteraard kunt u in noodsituaties meteen naar onze kliniek komen. U hoeft dan geen afspraak te maken voor onze dierenzorg omdat wij snappen dat iedere seconde kan tellen. Wij hopen dat wij u daarom snel kunnen helpen. Mocht u momenteel op zoek zijn naar producten voor goede dierenzorg, dan kunt u ook altijd even bij ons naar binnen wippen. Wij beschikken over een groot assortiment dierverzorgingsproducten en wij hopen daarom ook dat u een keer bij ons wilt komen kijken wat wij u zouden kunnen leveren. Wij handelen namelijk ook in vlooienbestrijdingsmiddelen, speelgoed voor dieren en alles wat u maar kunt bedenken wat u nodig heeft bij goede dierenzorg.

U kunt bij ons ook terecht voor vlooienmiddelen

Wanneer de lente weer aanbreekt, is dit doorgaans ook de tijd dat de vlooien weer de kop opsteken. Zorg er daarom voor dat uw dier hier niet onder lijdt en sla vroegtijdig de juiste middelen in om uw dier te ontlasten. Bij ons in de kliniek kunt u terecht voor:

  • vlooiendruppels
  • bandjes met antivlooienmiddel
  • pillen om de jeuk onmiddellijk te verminderen

Wij hopen u snel een keer in onze kliniek te mogen ontvangen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn