Wij kochten speelgoed van Paw Patrol via Toysenmore.nl

1 mei 2018

Posted in Kinderen en Speelgoed

Onze kinderen zijn helemaal verslingerd aan de Disneyserie waarin dieren in allerlei verschillende voertuigen allerlei leuke en spannende avonturen beleven. Omdat ze beide bijna weer jarig zijn, wilden wij hen daarom iets geven waarmee zij zelf ook dergelijke spannende avonturen zouden kunnen beleven. Wij hebben daarom ook maar eens een keer gekeken naar de mogelijkheden die er waren om hen te voorzien van speelgoed van Paw Patrol. Wij hadden namelijk van vrienden van ons gehoord dat dit Paw Patrol te koop werd aangeboden, maar wij wisten niet precies waar dus daar moesten we nog even naar gaan zoeken. Bij ons in de stad heb je twee speelgoedwinkels en daarom ben ik daar maar eens even gaan informeren naar de mogelijkheden die er waren om aan Paw Patrol te komen. Zij bleken dit wel in hun assortiment te hebben, maar ik schrok nogal van de prijzen die zij voor Paw Patrol rekenden. Vandaar dat ik maar eens even op het internet ben gaan kijken naar de mogelijkheden die ik hier allemaal kon vinden om aan Paw Patrol te komen. Toen ik even via Google op zoek ging naar deze voertuigen van Paw Patrol, kwam ik al heel erg snel terecht op de site van Toysenmore.nl. Deze site heeft werkelijk alles wat je maar kunt bedenken wanneer het gaat over speelgoed. Dat betekende dus ook dat wij hier heel mooi Paw Patrol speelgoed konden vinden en toen wij zagen welke prijzen voor deze producten gerekend werden, was het ons meteen duidelijk dat wij zaken wilden gaan doen met deze mensen. Je kunt hier namelijk paw patrol bestellen voor minder dan twintig euro. Dat was een groot verschil in vergelijking met de prijzen die gerekend werden voor Paw Patrol in de winkels bij ons in de stad. Het fijne is ook nog eens dat wanneer je een grote bestelling plaatst, je geen verzendkosten hoeft te betalen. Dat betekent dus dat je hier voor weinig geld, prachtig Paw Patrol speelgoed kunt bestellen.

Dit Paw Patrol speelgoed is van een zeer hoge kwaliteit

Wij vinden het altijd belangrijk dat wij onze kinderen speelgoed geven dat vertrouwd is en vandaar dat wij er alles aan doen om te kijken of het speelgoed dat wij aan hen geven, veilig is en aan de juiste veiligheidsmaatregelen voldoet. Dit bleek zeer zeker het geval te zijn wanneer het gaat over het paw patrol dat Toysenmore.nl aanbiedt. Vandaar dat het voor ons ook meteen duidelijk was dat wij hier graag een bestelling wilden plaatsen. Omdat wij zelf niet precies wisten welke karakters onze kinderen het leukst vonden uit de serie, hebben wij gevraagd welke personages zij zelf graag zouden willen zijn. Zo wisten wij vervolgens heel snel welk Paw Patrol wij voor hen zouden moeten kopen. Wij hebben daarom ook nog diezelfde avond een bestelling geplaatst en wij hadden onze bestelling de volgende dag al in huis. Wij zijn daarom ook heel erg tevreden over de geleverde producten en dienstverlening van Toysenmore.nl.

Toysenmore.nl verkoopt ook heel veel ander mooi speelgoed

Het leuke aan de site van Toysenmore.nl is dat zij hier ook vele andere soorten speelgoed verkopen. Zo zagen wij bijvoorbeeld dat wij hier ook terecht konden wanneer wij op zoek waren naar:

  • mooi houten speelgoed
  • speelgoed dat in de tuin gebruikt kon worden
  • vele soorten constructiespeelgoed

Wij hebben deze site meteen in onze favorieten opgeslagen omdat wij er zeker van zijn dat wij hier de volgende keer weer naartoe zullen gaan om een bestelling te plaatsen. Wilt u weten wat men u hier te bieden heeft? Kijk dan snel even op Toysenmore.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn