Wij wilden een huis kopen in Tilburg

16 april 2018

Posted in Financiƫn en Verzekeringen

Toen wij laatst op huizenjacht gingen, kwamen wij op een gegeven moment bij een woning die geheel aan onze eisen voldeed. Wij wilden daarom graag weten of wij deze woning zouden kunnen kopen en vandaar dat wij maar een keer op zoek zijn gegaan naar mensen die ons zouden kunnen vertellen wat wij het beste zouden kunnen doen om een goede hypotheek aan te vragen. Omdat het tegenwoordig niet eenvoudig is om een overzicht te krijgen van de vele mogelijkheden die er allemaal zijn, hebben wij maar eens even contact opgenomen met de mensen van Hypotheekshop.nl. Deze mensen konden ons helpen met de financiering van het huis kopen in Tilburg. Het is niet zo dat wij bij hen een lening hebben aangevraagd, maar omdat wij graag een huis kopen in Tilburg wilden, moesten wij wel goed weten wat de mogelijkheden waren om aan geld te komen. Vandaar dat wij met een van de experts van dit bedrijf gesproken hebben over onze wens aangaande het huis kopen in Tilburg. Vervolgens hebben wij gekeken naar de mogelijkheden om een goede hypotheek af te sluiten. Wij hadden namelijk het vermoeden dat wij niet konden lenen wat wij graag zouden willen lenen en daarom wilden wij graag een aantal goede adviezen inwinnen. Het huis kopen in Tilburg is namelijk niet niks en vandaar dat wij niet over een nacht ijs wilden gaan. Wij hebben daarom gekeken wat de mensen van Hypotheekshop.nl allemaal voor ons konden betekenen. Het bleek dat zij hier meteen beschikbaar waren om ons te woord te staan en vandaar dat wij diezelfde week nog een afspraak hebben ingepland om met deze mensen te praten over het huis kopen in Tilburg. Wij kunnen u vertellen dat wij hier heel erg veel aan hebben gehad en dat wij uiteindelijk veel meer konden lenen dan wij voor mogelijk hadden gehouden.

Wij kunnen een huis kopen in Tilburg dankzij de raad van deze vaklieden!

Toen wij kwamen praten over het huis kopen in Tilburg met de mensen van Hypotheekshop.nl, kregen wij te horen dat er voor ons als starters heel veel mogelijkheden waren om aan geld te komen. Dat vonden wij heel fijn om te horen en wij hebben daarom ook meteen gekeken wat wij moesten doen om dit geld te kunnen regelen. Wij kregen te horen dat wanneer wij onze woning ook zouden willen verbouwen, wij een speciaal bouwdepot konden aanvragen. Dit maakte het huis kopen in Tilburg veel aantrekkelijker omdat wij nu niet alles van onze hypotheek hoefden te gebruiken om onze woning ook op te knappen. Dit heeft een aantal voordelen. Ten eerste konden wij nu het huis kopen in Tilburg en ten tweede hadden wij meer geld beschikbaar zonder dat wij daar heel veel meer voor moesten betalen. Dat was dus een grote meevaller en wij waren dan ook blij dat wij de mensen van Hypotheekshop.nl om raad hebben gevraagd. Wij hebben hierdoor precies gekregen waar wij naar op zoek waren.

Wij hebben de woning kunnen kopen die wij wilden

Inmiddels hebben wij een hypotheek aangevraagd en weten wij dat wij ons droomhuis gaan kopen. Dit was allemaal nooit mogelijk geweest zonder de hulp van de mensen van Hypotheekshop.nl. Kortom:

  • wij hebben hier heel nuttige adviezen over onze hypotheek ingewonnen
  • wij hebben veel meer geld weten te lenen dan wij vermoed hadden
  • wij hebben dankzij de hulp van Hypotheekshop.nl ons droomhuis kunnen kopen

Wilt u ook advies inwinnen over het afsluiten van een hypotheek? Kijk dan snel even op de site van Hypotheekshop.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn