Wilt u graag een goedkope website laten maken?

12 februari 2018

Posted in Webwinkels en Webshops

Bent u op zoek naar een betrouwbaar waar u een goedkope website kunt laten maken? Het is verstandig om het goedkope website laten maken uit te besteden aan een webbedrijf omdat het nog heel wat voeten in de aarde kan hebben. Want een goedkope website laten maken is niet eenvoudig. Het is een vak apart. Maar dat betekent niet dat u erg veel geld moet betalen aan dat bedrijf. U zoekt dan ook iemand waar u een goedkope website kunt laten maken. Neem daarom snel een kijkje op onze website: hetisonswerk.nl. Wij werken niet met vaste contracten en dus ook niet met kleine lettertjes. Daar kunt u echt iets mee bereiken want we werken natuurlijk wel volgens afspraak. Maar we vinden dat het overbodig is om er een contract aan vast te plakken. Wel geven we u voordat we beginnen aan uw project een duidelijk overzicht van de kosten die eraan verbonden zijn zodat u weet waar u aan toe bent. Voor het goedkope website laten maken kunt u aldus bij ons aankloppen maar dat is zeker niet de enige dienst die wij verlenen. Zo kunt u naast het goedkope website laten maken ook rekenen op allerlei drukwerk en grafisch ontwerp zoals het ontwerpen van een logo dat u vervolgens kunt laten afdrukken op relatiegeschenken. Handig om een dergelijk cadeautje achter de hand te hebben als u bijvoorbeeld op een jaarbeurs gaat staan.

Een goedkope website laten maken kan bij ons extra voordelig

Vanaf nu kunt u al uw grafische zaken regelen vanaf een plek. Het ontwerpen en een goedkope website laten maken kunt u onder een dak brengen net als het ontwerp en drukken van allerlei promotieartikelen. Wilt u door ons een goedkope website laten maken? Dan bieden wij standaard de laagste prijsgarantie. Daar wijken wij nooit vanaf dus mocht u het elders goedkoper aantreffen dan horen we dat erg graag van u. Wij passen onze prijzen daar namelijk op aan! Wat wilt u eigenlijk met de site gaan doen:

  • Wilt u enkel informatie geven in de vorm van tekst, videofragmenten en foto’s?
  • Wilt u er een webwinkel van maken zodat men uw producten en diensten kan bestellen? Voordat u het goedkope website laten maken uitbesteed aan ons is het verstandig en erg belangrijk om hier goed over na te denken. Natuurlijk mag u ook onze hulp inroepen als u graag wat advies wenst!
  • Het is belangrijk dat de website na oplevering responsief is zodat het op ieder type beeldscherm netjes wordt weergegeven. Denk aan de kwaliteit van de site maar vooral aan het verschil in formaat waarop het bekeken en gelezen gaat worden. Een scherm van een smartphone is geheel anders dan het beeldscherm van uw personal computer.

U wilt aldus een goedkope website laten maken door een professioneel bedrijf dat u van begin tot eind kan helpen. Reken er maar op dat u dan op ons kunt bouwen.

Ook na oplevering mag u op onze hulp blijven rekenen

Want wij blijven u ondersteunen in de vorm van onze klantenservice. U mag ons telefonisch en via de mail dagelijks contacteren en we leren u graag hoe u de site na aflevering zelf kunt bewerken en aanpassen. Het is heel belangrijk dat u trouwens nadenkt over de hosting zodat de site goed beveiligd is en natuurlijk 24 uur per dag draaiende wordt gehouden. En daarnaast moet u het domeinnaam vastleggen. Daar kunnen we u vanzelfsprekend over adviseren dus bel of mail vandaag nog en volg ons ten slotte voor het laatste nieuws ook nog even op Facebook!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn