Wilt u graag Nederlands leren in Rotterdam?

19 juni 2020

Posted in Nieuws

Vijf jaar geleden heb ik een aanbod gekregen voor een heel interessante baan in Nederland. Ik heb altijd de wens gehad om een keer in het buitenland te wonen en ik heb daarom gekeken of ik graag naar Nederland wilde komen. Ik heb uiteindelijk besloten dat ik dit heel graag wilde want ik was wel toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb toen van mijn nieuwe opdrachtgever te horen gekregen dat het gewenst was dat ik de Nederlandse taal zou gaan leren. Aangezien ik in Rotterdam ging wonen, wilde ik daarom ook graag Nederlands leren in Rotterdam. Ik wist niet precies of ik Nederlands leren in Rotterdam kon en daarom ben ik gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om een goede taalschool te vinden. Ik had op dat moment nog nooit een woord Nederlands gesproken en ik vond het daarom belangrijk dat ik met een goede school in zee zou gaan. Je wilt namelijk de taal goed leren spreken en ik ben daarom blij dat ik bij MasterclassDutch.com terecht ben gekomen. Bij deze mensen kun je heel goed Nederlands leren in Rotterdam en ik heb mij al heel snel bij deze mensen ingeschreven. Je kunt hier namelijk een traject op maat aanvragen en daar had ik wel oren naar. Ik had namelijk niet heel veel tijd omdat ik aan de slag moest met mijn project en daarom ben ik blij dat ik hier ben gaan kijken of ik Nederlands leren in Rotterdam kon aan de hand van privelessen. Dan zou ik namelijk het tempo hoog kunnen houden en zou ik er zeker van kunnen zijn dat ik mijn doel snel zou halen. Ik kan u zeggen dat ik vanaf het begin geen seconde spijt heb gehad van het feit dat ik Nederlands ging leren in Rotterdam. Ik heb namelijk heel veel geleerd tijdens deze cursus en ik vond het heel prettig om van een native speaker les te krijgen. Deze vrouw had veel ervaring en kon vaak al aan zien komen waar de valkuilen zouden zitten.

Het Nederlands leren in Rotterdam is mij heel goed bevallen

Ik heb wel vaker een taal gestudeerd en een van de dingen die ik altijd heel moeilijk vond, was om de theorie in de praktijk toe te passen. Het is namelijk een ding om woordjes te leren, maar om ook echt een gesprek te voeren, is een tweede. Vandaar dat ik blij ben dat ik Nederlands ging leren in Rotterdam omdat ik hier vanaf het begin aangemoedigd werd om Nederlands te praten. Dat was in het begin wel zwaar, maar uiteindelijk heeft mij dit heel erg geholpen.

Wilt u zich ook inschrijven?

Ik heb geen moment spijt gehad dat ik Nederlands ging leren in Rotterdam omdat:

  • Ik heel snel goed Nederlands heb leren spreken
  • Ik heel veel aan mijn lessen heb gehad
  • Ik nu heel veel meer mogelijkheden in Nederland heb

Als u zich ook wilt inschrijven, dan kunt u altijd even naar de site MasterclassDutch.com gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn