Wilt u rijlessen in Den Haag gaan volgen?

4 februari 2018

Posted in Cursus en Opleidingen

Bent u eindelijk 17 jaar geworden en kijkt u hier al jaren naar uit? Wilt u direct op uw 18e kunnen afrijden en wilt zich daarom aanmelden voor rijlessen in Den Haag bij onze rijschool? Of bent u al een stuk ouder en is het de hoogste tijd geworden om rijlessen in Den Haag te gaan volgen? Het kan de kans op een baan aanzienlijk vergroten. Sterker nog, soms is een rijbewijs verplicht. Tijdens uw studietijd hebt u wellicht wel tijd om deze rijlessen in Den Haag te volgen bij rijschool-snelvooruit.nl. Want we bieden u de mogelijkheid om in het weekend en in de avonden te lessen. Dat is voor volwassenen met een fulltime werkrooster ook een ware uitkomst! En ook al bent u de 50 reeds gepasseerd, u bent nooit te oud om te leren. Onze enthousiaste instructeurs weten iedereen te enthousiasmeren en te motiveren om eens rijlessen in Den Haag te volgen nadat u een eerste proefles hebt gereden. Aan de hand van die proefles kunnen we u adviseren om in één van onze drie pakketten te investeren. In deze tekst willen we u graag uitleggen wat deze pakketten behelzen. En gaat het trouwens om een opfriscursus omdat u jaren niet hebt gereden? Dan is het ook zeker een optie om een aantal lessen te bestellen. In dat geval betaalt u per les. Zo is er voor ieder wat wils te vinden.

We bieden u een aantal pakketten aan rijlessen in Den Haag aan

U bent aldus op zoek naar rijlessen in Den Haag en u neemt enkel genoegen met het beste van het beste. Hopelijk bent u na een proefles overtuigd want u krijgt die proefles geheel gratis van ons, mits u vervolgens een keuze maakt tussen de pakketten of vrije lessen. We willen deze pakketten graag nog even verduidelijken zodat u alvast een idee krijgt.

  • Het eerste pakket biedt 30 lessen van 50 minuten en een praktijkexamen. Dat is een groot verschil met andere rijscholen want dan moet u vaak apart betalen voor het praktijkexamen.
  • Een meer uitgebreider pakket bevat 40 proeflessen,
  • En dan is er ook nog het pakket met maar liefst 45 lessen. Ideaal voor diegene die wat extra aandacht nodig heeft en ruim de tijd wil nemen om het autorijden goed onder de knie te krijgen.

Denkt u dat u maar 30 lessen nodig hebt? En denken wij dat ook? Maar gaat er tijdens het examen toch iets fout? Dan is het tweede examen geheel gratis. Wel willen we u dan aanraden om een paar rijlessen in Den Haag los te kopen zodat we aan de puntjes kunnen werken die tijdens dat examen niet helemaal goed gingen. U kunt zich direct online aanmelden voor een proefles via de website. Vul uw adres- en contactgegevens in en beschrijf uw eventuele rijervaring. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om uw in te plannen.

Meldt u vandaag nog aan voor een vrijblijvende proefles

Dankzij onze rijlessen in Den Haag zult u ongetwijfeld snel slagen voor uw rijbewijs. Of u nu zelfverzekerd bent met vel ervaring, niet zoveel tijd hebt of last hebt van faalangst, onze instructeurs zullen het te allen tijde in goede banen kunnen leiden. Kies voor deze rijlessen in Den Haag in een moderne auto met stuurbekrachtiging en andere van dergelijke gemakken. U zult zien dat u zich ergens druk over hoeft te maken als u in de lesauto bent gestapt. Hebt u ten slotte nog enige vragen? Bekijk onze site rijschool-snelvooruit.nl, Klim dan in de pen en stuur een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn