Wilt u uw urenregistratie verbeteren?

28 februari 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Aangezien wij heel veel werknemers hebben die op onregelmatige tijden werken, moeten wij altijd zorgen dat onze urenregistratie goed op orde is. Het is namelijk zo dat het vervelend is voor onze mensen wanneer zij hun uren niet goed uitbetaald krijgen. Wij hebben gemerkt dat wanneer wij fouten maken in de uitbetaling, zij ook minder ge├»nteresseerd zijn om goed werk te leveren. Bovendien willen wij onze mensen gewoon goed behandelen en dus hebben wij onlangs gekeken of het mogelijk was om onze urenregistratie te verbeteren. Wij zijn gaan kijken of wij een goed bedrijf konden vinden op het internet waar wij aan onze urenregistratie konden werken. Wij hebben gemerkt dat wij het beste een keer naar de site van Shiftbase.com konden gaan omdat wij deze site steeds voorbij zagen komen op pagina’s waar over een systeem voor urenregistratie geschreven werd. Ik ben daarom op deze pagina gaan kijken naar wat ik hier aan informatie kon vinden en ik moet u zeggen dat ik onder de indruk was van wat ik hier allemaal aan gegevens vond. Deze mensen hebben een systeem ontwikkeld voor urenregistratie wat heel goed zou kunnen werken voor ons bedrijf. Ik ben daarom meteen gaan kijken of mijn collega’s ook enthousiast zouden zijn over dit systeem voor urenregistratie en toen heb ik dus de site van dit bedrijf even aan iedereen doorgemaild. Ik kreeg toen van meerdere mensen te horen dat zij erg benieuwd waren naar dit systeem voor urenregistratie en dat zij het daarom graag een keer wilden proberen. Voor mij was dat reden genoeg om de knoop door te hakken en om op deze urenregistratie over te stappen. Ik heb daarom snel contact opgenomen met een van de mensen van dit bedrijf en ik heb hen laten weten dat wij graag van hun urenregistratie gebruik wilden maken. Wij kregen te horen dat wij al op korte termijn hun systeem voor urenregistratie konden gaan gebruiken en dat was voor ons prettig om te horen. Hoe eerder wij onze urenregistratie zouden kunnen verbeteren, hoe liever wij het hadden. 

Nooit meer fouten in de urenregistratie

Wij werken nu een tijdje met dit systeem voor urenregistratie en wij merken dat wij heel veel nauwkeuriger kunnen werken. Wij maken geen fouten meer in de urenregistratie en ook wanneer wij veranderingen moeten doorvoeren, is dat zo gebeurd. Wij merken dat onze mensen ook erg tevreden zijn over het nieuwe systeem voor urenregistratie en ik ben daarom blij dat wij Shiftbase.com benaderd hebben toen wij aan onze urenregistratie wilden werken. Ik kan u daarom aanraden om ook een keer naar de site van dit bedrijf te gaan wanneer u ook een beter systeem voor urenregistratie wilt gebruiken. 

Wij hebben meer overzicht                                      

Wij merken ook dat wij nu veel beter onze mensen kunnen inplannen omdat wij precies weten hoeveel uur wij in het algemeen nog beschikbaar hebben. Kortom:

  • Wij zijn zeer tevreden over dit nieuwe programma 
  • Wij kunnen onze mensen nu beter helpen 
  • Wij zijn voor een goede prijs overgestapt 

Kijk voor meer informatie ook nog even op de site van Shiftbase.com. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn