Zoek niet langer naar een professionele loodgieter in Haarlem

22 juli 2017

Posted in Woning en Tuin

Wilt u er zeker van zijn dat uw centrale verwarming de komende winter op volle toeren kan draaien? Dan is preventieve inspectie geen slecht idee. U kunt een loodgieter in Haarlem bellen voor dergelijke onderzoeken door eens op loodgieter-haarlem.nu te kijken. U vindt niet alleen ons e-mailadres maar ook het telefoonnummer en bezoekadres in deze hoofdstad van Noord-Holland. Niet alleen kunt u trouwens een loodgieter in Haarlem bereiken, we hebben ook een vestiging in Amstelveen en in Amsterdam. Wilt u graag langskomen om advies op te vragen of om een afspraak te maken? Dan bent u op maandag tot en met vrijdag van harte welkom van 08:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag van 08:00 uur tot 18:00 uur. Ons kantoor is trouwens dag en nacht bemand omdat u natuurlijk ook midden in de nacht of op zondagen te maken kunt krijgen met een fikse verstopping of zelfs een overstroming in uw eigen huis! Dat is de reden dat onze loodgieter in Haarlem 24 uur per dag, 7 dagen per week inclusief de feestdagen voor u klaarstaat. We vragen u wel om enige informatie zodat we goed kunnen schatten of het daadwerkelijk noodzakelijk is om midden in de nacht langs te komen. Het kan in ieder geval geen kwaad om deze website even op te slaan tussen uw favoriete sites en om dit nummer op te slaan in uw smartphone. Voor u is het natuurlijk te hopen dat u juist niet een loodgieter in Haarlem nodig zult hebben, maar u hebt in ieder geval een bedrijf achter de hand met een goede reputatie.

Onze loodgieter in Haarlem staat 24 uur per dag voor u klaar

We hebben het tot dusver voornamelijk over noodgevallen gehad zoals acute verstoppingen en overstromingen van waterleidingen zoals in de badkamer, keuken, kelder of toilet. Maar dat is slechts een klein gedeelte van de werkzaamheden van de loodgieter in Haarlem. Want u kunt ook gebruik maken van onze diensten op het gebied van:

  • De installatie en het onderhoud van uw centrale verwarming, boiler en expansievat. Denk aan het ontluchten en bijvullen van de cv ketel en het algemene periodieke onderhoud.
  • Het ontstoppen van rioolafvoeren en afvoerleidingen.
  • Het voorkomen en oplossen van gaslekkages.
  • Maar ook het ontstoppen van dunnere leidingen zoals de leidingen van uw wastafel. Mocht dit een structureel probleem vormen en u hebt alle middeltjes al geprobeerd, dan is het geen slecht idee om de specialist hier eens naar te laten kijken.

U leest het, onze loodgieter in Haarlem is van alle markten thuis. U bent geen dief van de portemonnee. Want als u ons belt voor een afspraak dan geven we u een prijsindicatie. Mocht het geen haast hebben omdat het gaat om een verbouwing, dan kunt u van te voren een offerte opvragen. De prijzen liggen na het ondertekenen van deze offerte vast en daar zullen we dan ook nooit van afwijken. En een extra voordeel is het feit dat onze loodgieter in Haarlem nooit voorrijkosten in rekening brengt! Dus tel uit uw winst en vraag direct die offerte aan!

Een nieuwe centrale verwarming inbouwen? Maak direct een afspraak

Loopt u gerust eens bij ons naar binnen als u graag de kat uit de boom wilt kijken. In het geval van grotere projecten is dat geen slecht idee. Want niet alleen kunt u een loodgieter in Haarlem inhuren voor uw eigen woning. We werken ook veel samen met woningbouwbedrijven, projectontwikkelaars en makelaars. We helpen met het ontwikkelen van bouwplannen en de inrichting van riolering in nieuwe panden en zelfs wijken. En natuurlijk kunnen we ook bedrijven van dienst zijn. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn