Zou u graag ambulante begeleiding in Twente willen aanvragen?

25 maart 2020

Posted in Cursus en Opleidingen

Toen ik vorig jaar niet helemaal lekker in mijn vel zat, lukte het mij maar niet om mijn leven op orde te houden. Ik had namelijk de grootste moeite met opstaan en meestal, als er niets in mijn agenda stond, dan deed ik ook helemaal niks. Ik had wel in de gaten dat dit niet de beste manier was om met mijn problemen om te gaan, maar ik kon het ook niet opbrengen om hier iets aan te doen. Op een gegeven moment heb ik daarom gekeken of ik ook ambulante begeleiding in Twente kon aanvragen. Ik had namelijk van iemand in mijn omgeving gehoord dat deze persoon ook ambulante begeleiding in Twente had aangevraagd en dat hij daar heel veel baat bij had gehad. Ik was eerst een beetje terughoudend om ambulante begeleiding in Twente aan te vragen, maar op een gegeven moment heb ik het toch gedaan.  Ik had namelijk al snel in de gaten dat ik anders ook niet snel uit bed zou komen en vandaar dat ik ben gaan kijken wat de voordelen van ambulante begeleiding in Twente zouden kunnen zijn. Mocht u zich afvragen waarom ik zonodig ambulante begeleiding in Twente wilde aanvragen, dan is dat puur en alleen omdat ik in deze regio woon. Dan is het logisch om hier voor ambulante begeleiding in Twente te kiezen. Ik heb toen gekeken waar ik terecht zou kunnen en toen heb ik de site van visie-groep.nl gevonden. Deze site had heel veel interessante informatie te bieden en ik heb gemerkt dat ik hier ook de hulp kon krijgen die ik nodig had. Ik ben daarom even contact met deze mensen gaan opnemen om te horen of ik van ambulante begeleiding in Twente zou kunnen ontvangen. Dat bleek te kunnen en toen heb ik meteen spijkers met koppen geslagen. Ik wilde namelijk zo snel mogelijk met de ambulante begeleiding in Twente beginnen want ik wilde graag snel afrekenen met mijn probleem. 

Ik heb veel aan deze ambulante begeleiding in Twente gehad

Ik heb een heel aardige medewerker toegewezen gekregen en die is heel goed met mij aan de slag gegaan. Ik merkte al heel snel dat ik baat had bij de ambulante begeleiding, ondanks dat ik de hulpverlener eerst soms heel vervelend vond. Ik moest soms dingen doen die ik niet wilde, maar ik ben nu heel blij dat ik ambulante begeleiding in Twente heb aangevraagd. Zonder deze hulp lag ik nu waarschijnlijk nog steeds in bed en dat terwijl ik nu weer aan het werk ben. Ik wilde daarom ook een artikel over visie-groep.nl schrijven omdat deze mensen mij heel goed geholpen hebben. 

Lees meer op de site 

Als u wilt weten wat deze mensen voor u kunnen doen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van visie-groep.nl te surfen 
  • Te bekijken wat de mogelijkheden zijn die u hier krijgt aangeboden 
  • Een gesprek met deze mensen aan te vragen om de mogelijkheden door te nemen 

Ik hoop dat u ook de juiste hulp kunt krijgen. Het heeft mij heel erg goed geholpen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn