3d printen

9 februari 2016

Posted in ICT en Techniek

Llowlab - 3d printenKijkt u eens op llowlab.nl als u meer wilt weten over het revolutionaire 3d printen. De naam zegt het al: 3d printen is het uitprinten van daadwerkelijke objecten! De toepassingen die dit heeft zijn eindeloos. Niet alleen voor uzelf kan het zo vreselijk veel opleveren, op alle fronten zien wij voordelen en we hopen u in deze tekst er van te overtuigen dat 3d printen allang niet meer in de kinderschoenen staat maar echt bijdraagt aan de welvaart en ontwikkeling van veel goeds in de wereld. Denkt u alleen al aan de snelheid waarmee protheses kunnen worden gemaakt in het ziekenhuis, belangrijk onderzoek dat nu direct gevisualiseerd kan worden bij universiteiten of het maken van belangrijke onderdelen in de bouw. Ook uzelf hebt de mogelijkheid om een dergelijke printer te kopen. Toegegeven, het is aanvankelijk een kleine investering maar het duurt niet lang meer voordat een dergelijke printer ook voor de normale burger goed te betalen is. Vooralsnog richten wij ons op wat grotere klanten, dat moge wel duidelijk zijn als u even op onze website kijkt. Maar dat neemt zeker niet weg dat we ook voor u als particulier graag een boekje opendoen over het 3d printen. Zelfs in de kunst is er een nieuwe stroming ontstaan van kunstenaars die de meest prachtige modellen dankzij het 3d printen kunnen maken. Sommige daarvan kunt u zien als belangrijke maquettes zodat er zelfs ontwerpen van gebouwen en bruggen ontstaan die tot op heden enkel gefantaseerd of uitgetekend konden worden, maar waarvan nooit was gedacht dat dit nut ging hebben of dat het daadwerkelijk in de realiteit gebouwd zou kunnen worden. Niets is minder waar dankzij het 3d printen en de droom van veel kunstenaars kan daardoor echt uitkomen. Zo ziet u maar weer dat zelfs de kunst een belangrijke steen aan de vooruitgang kan bijdragen en dat nieuwe kunstvormen het menselijk brein op volle toeren kan laten draaien. En dat combineren wij graag met het 3d printen, dan ontstaan er unieke vondsten waar men in de toekomst erg veel baat bij zou kunnen hebben. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren en bent u ook op zoek naar een dergelijke printer? Dan bent u bij het juiste bedrijf aangekomen want wij importeren en verkopen dergelijke printers aan de opende band.

3d printen heeft de toekomst

3d printen is een geweldige uitvinding, daar kunnen we kort over zijn ook al zult u aan onze medewerkers wel merken dat we er liever uitgebreid over praten. Want 3d printen heeft onze harten gestolen. We hebben diverse printers van diverse merken omdat we graag aan ieders wens tegemoet komen. In dit geval is het verstandig om van vele merken printers in huis te hebben zodat we een groot overzicht kunnen aanbieden. De een werkt sneller dan de ander. Een ander is veel groter en kan grotere objecten 3d printen en daarnaast is het materiaal dat u gebruikt voor het 3d printen enorm verschillend van elkaar. Over het algemeen komt het aan op rubberachtige oplossingen en vele plastics. Hier wordt nog erg veel onderzoek naar gedaan en er komen dan ook vele materialen bij die steviger of juist elastischer zijn. Het hangt er natuurlijk maar net vanaf wat u graag wilt 3d printen en welk materiaal daarvoor het meest geschikt is. Zo is het zelfs mogelijk om met een houtoplossing 3d te printen dus de mogelijkheden zijn nu al eindeloos. We kunnen het ons zelfs voorstellen dat men in de toekomst zelfs met metalen 3d kan printen. daardoor kan het wel zo zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Er is immers heel wat uit te zoeken en dan komt u ook nog eens bij ons bedrijf aan waar u vele vormen van 3d printen tegen kunt komen. Geen paniek, wij zijn geheel op de hoogte van al onze machines en kunnen u haarfijn vertellen welke het meest geschikt is voor uw doeleinden. Dan weet u zeker dat u niet de verkeerde machine in huis haalt want dat levert enkel gedoe op en daar zit natuurlijk geen hond op te wachten. Wilt u daarom het 3d printen eens in het echt zien? Dan kunt u ook bij ons langskomen zodat we u langs de printers kunnen rondleiden. Uiteraard vergezelt met een kopje koffie. Dan kunt u vervolgens meteen ene geheel vrijblijvende offerte aanvragen en het thuis allemaal nog eens nalezen.

Probeer het zelf eens uit, het is enorm verslavend!

Wist u dat er ook 3d scanners bestaan? Hebt u een voorwerp of ontwerp en wilt u het dupliceren? Dan werkt een normaal kopieerapparaat natuurlijk niet. De oplossing ligt dan ook in het 3d printen want daarmee kunt u al uw gewenste designs inscannen en uitprinten. Wist u dat er zelfs mensen zijn die dankzij het 3d printen hun eigen droomauto hebben gebouwd? En ze werken ook nog eens! Dat is pas het laten uitkomen van een hobby. Ook deze scanners kunt u natuurlijk bij ons komen halen. Op onze website vindt u niet alleen vele merken van printers en scanners maar ook erg veel tekst. Dat is allemaal erg handige informatie. Niet alleen over de kosten of de werking maar ook over de mogelijkheden die deze vorm van printen biedt. Het zal u dan ook niet verrassen dat deze markt explosief aan het groeien is.

  • Vergeet dan ook niet om onze site te bookmarken
  • En lees onze blog!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn