Energetix

10 februari 2016

Posted in Sieraden en Accessoires

Veel mensen vinden het fijn om met regelmaat sieraden te dragen. Hierbij is het in de eerste plaats natuurlijk belangrijk dat deze er mooi uitzien en dat ze goed bij je eigen stijl passen. Met de sieraden van energetix zit dat zeker wel goed. Zij bieden een zeer ruime keus aan oorbellen, kettingen, ringen en armbanden in verschillende stijlen. Of je nu houdt van luxe juwelen of dat jouw stijl nu juist meer sportief is, bij energetix kun je altijd wel een sieraad vinden dat helemaal bij jouw persoonlijke voorkeuren past. Doordat zij werken met verschillende kleuren en verschillende materialen, vind je er altijd iets passends. Sommige mensen dragen het liefst kettingen met een warme goudkleur, terwijl andere vinden dat juist zilverkleur hen beter staat. Door op dit gebied een ruime keuze aan te bieden, hebben zij een assortiment dat bij iedereen wel in de smaak zal vallen. Een andere reden dat hun producten bij velen in de smaak vallen, is dat energetix het bij diverse artikelen mogelijk maakt om ze aan te passen aan de eigen wensen. Zo kun je bij bepaalde ringen bijvoorbeeld zelf kiezen wat voor kleur steen je erop wilt hebben. En bij de kettingen kies je bijvoorbeeld zelf een combinatie van ketting en hanger. Zo kun je zelf samenstellen wat het best bij je past. Houd jij graag alle accessoires die je draagt in dezelfde stijl en kleur? Energetix biedt de producten niet als complete sets aan, maar heeft wel ringen, kettingen en armbanden in de collectie die samen een prachtige set vormen. Zo kun je eenvoudig alle accessoires die je draagt op elkaar afstemmen en zorgen voor een mooie, evenwichtige look. Goed om te weten is dat de producten van energetix ook geschikt zijn voor mensen die een nikkelallergie hebben, ook zij kunnen deze gerust dragen zonder dat ze hierbij problemen zullen ondervinden.

Energetix biedt veel voordelen

Uit bovenstaande zal duidelijk zijn geworden dat de sieraden van energetix voor iedereen een goede keus kunnen zijn, vanwege de ruime collectie die zij hebben. Een groot pluspunt daarnaast is dat deze artikelen bovendien van een zeer hoge kwaliteit zijn, waardoor ze een lange levensduur hebben en je er lang plezier aan kunt beleven. Maar dat is niet de enige reden om juist voor een sieraad van energetix te kiezen, deze accessoires hebben namelijk ook een positieve uitwerking op je gezondheid. Ze bevatten namelijk bepaalde magneten, die veel lichamelijke klachten kunnen verminderen. Wetenschappelijk is dit nog niet aangetoond, maar veel gebruikers geven hoog op over de positieve ervaringen die zij er mee hebben. Sceptische lezers zullen nu denken, dat is allemaal toe te schrijven aan een placebo-effect. Maar er zijn ook verhalen bekend van mensen die niet bekend waren met de werking van energetix en die toch een sterke vermindering van hun klachten hebben ervaren. Zo schreef een gebruiker bijvoorbeeld dat hij van zijn dochter een leuk sieraad had gekregen en nadat hij deze een tijdje was gaan dragen, merkte hij opeens op dat hij eindelijk geen last meer had van ijskoude handen en voeten. Toen hij dit bij zijn dochter meldde, vertelde zij pas over de werking van de magneetsieraden van energetix. Niet alleen koude handen en voeten behoren tot het verleden door het dragen van een van hun magneetsieraden, maar ook ervaren mensen dat zij minder snurken, beter slapen, beter in balans zijn en veel minder heftige migraineaanvallen hebben, om maar een paar voorbeelden te noemen. Twijfel je of dit voor jou ook zal werken? Probeer het gewoon eens uit. Grote kans dat energetix ook jouw leven positief kan beïnvloeden en zo niet, dan heb je alsnog gewoon een mooi sieraad om te dragen.

Kies wat het best bij je past

Zoals gezegd kun je bij energetix kiezen uit een zeer ruime collectie magneetsieraden, waardoor er voor ieder wel wat moois te vinden is. Houd jij niet zo van het dragen van een sieraad, maar zou je toch graag willen profiteren van de vele voordelen die aan de artikelen van energetix toegeschreven worden? Ook dan kun je bij hen terecht, zij hebben namelijk ook andere magneetartikelen in hun collectie opgenomen. Je kunt dan denken aan een ceintuur of een bandage. Maar ook aan een speciale stick, die je in je drinken kunt zetten om zo de magnetische kracht via je drinken binnen te krijgen. Ook kun je speciale zooltjes dragen, waarin de magneten verwerkt zijn. Of wat dacht je van het zogenaamde hart, twee magnetische delen die je gemakkelijk aan je onderkleding vast kunt maken. Er zijn dus verschillende mogelijkheden om van de kracht van energetix gebruik te maken ook als je geen sieraden draagt. De voordelen van energetix op een rijtje gezet:

  • je kunt kiezen uit een zeer ruime collectie magneetsieraden of andere producten
  • alle artikelen zijn van een hoge kwaliteit en gaan zeer lang mee
  • de magnetische kracht wordt niet minder, ook niet na langdurig gebruik
  • de producten hebben op geen enkele manier bijwerking of neveneffecten
  • alle artikelen zijn voor iedereen geschikt, van jong tot oud
  • er zijn speciale sieradenlijnen voor mannen, vrouwen, tieners en kinderen
  • je profiteert van een garantie van maar liefst twee jaar
  • je kunt gebruik maken van de dertig dagen testgarantie

Of je nu dus gewoon een mooi sieraad wilt dragen of dat het je vooral gaat om de magnetische delen en de positieve effecten daarvan, energetix is altijd een goede keus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn