Afvallen, kunt u er de discipline voor opbrengen?

14 september 2017

Posted in Mens en gezondheid

Afvallen, het is voor veel Nederlanders een gedachte die ze zich rond Oud en Nieuw weer voornemen. Maar komt het er ook van? Vaak strandt dit goede voornemen in het begin van januari waarna men hun oude eetpatroon weer opneemt. En dat kan niet de bedoeling zijn! Want het kan leiden tot zeer gevaarlijke situaties zoals hart- en vaatziekten. Het is een van de belangrijkste doodsoorzaken in het land en als u alle aandoeningen die hierdoor worden veroorzaakt optelt, dan is het misschien zelfs wel doodsoorzaak nummer één! We willen u niet afschrikken, maar het moge duidelijk zijn dat u door te afvallen uw leven kunt redden. Wij hebben een app ontwikkeld waarmee u hopelijk snel kunt afvallen zonder dat u er veel voor hoeft te laten. Kijkt u maar eens op afvallenmetnederland.nl. Al meer dan een half miljoen Nederlanders vallen af dankzij dit eenvoudig te volgen dieet. Klinkt u dat als muziek in de oren? Downloadt dan de gratis app en ga aan de slag. Natuurlijk moet u wel de discipline en de wil hebben om u aan een dieet te houden. Want ongeacht het dieet, u zult er altijd iets voor moeten laten en veranderen. Het gaat er voornamelijk om dat u een dieet vindt waar u tevreden mee bent, dus waar u zich in kunt vinden. Een ander aspect is beweging. Want dankzij sport of een andere vorm van intensieve beweging zal het vet op uw lichaam hopelijk verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Het is nooit te laat om te beginnen met afvallen

Naast het downloaden van de app is het verstandig om ons speciale dieetboek te kopen. Want dankzij dit boek vindt u naast de motivatie ook heerlijke recepten, tips en ideeën om snel af te vallen. U kunt er op onze website een gratis weekschema bij downloaden waarmee u bij kunt houden wat u dagelijks wilt eten, hebt gegeten en ook hoeveel u hebt bewogen. U kunt niet vals spelen want de weegschaal liegt natuurlijk niet. Dit dieet maakt afvallen erg leuk omdat het een compleet boek is die is gebaseerd op 5 belangrijke pijlers. Dit zijn:

  • De recepten. U vindt in het boekje heerlijke en gezonde recepten die u tijdens het dieet kunt maken. Recepten voor het ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes.
  • U vindt eenvoudige oefeningen in het boekje die u in uw eigen huis kunt doen.
  • We leren u alle ins en outs over afvallen.
  • Zo nodig kunt u persoonlijk contact met onze coaches opnemen als u naast de teksten in het boekje nog meer ondersteuning wenst!
  • En ten slotte is de omgeving erg belangrijk. Zo leert u dat het prettig is om in een motiverend en stimulerend gezin af te vallen. De rest van het gezin kan bijvoorbeeld dezelfde gerechten gaan eten en ook zij kunnen de ongezonde vettige snacks een tijdje aan de kant zetten.

Overgewicht is doodsoorzaak nummer één in Nederland!

Afvallen hoeft dus helemaal niet zo moeilijk te zijn. U bent hier niet uren per dag mee bezig zodat u zich kunt focussen op uw dagelijkse bezigheden. Omdat u veel beweegt en toch de hele dag door kunt blijven eten dankzij deze recepten krijgt u geen vervelend hongergevoel. En omdat u binnen enkele weken al zichtbaar resultaat zult zien zal dit u blijvend motiveren om uiteindelijk uw streefgewicht te halen. Ook na het afvallen is het dan wel belangrijk dat u zich blijvend aan uw nieuwe voedingspatroon houdt zodat u niet kunt terugvallen. Wacht dus niet langer maar bestel dit wonderbaarlijke boekje voor nog geen €18,99 plus verzendkosten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn