Parkeren Schiphol Vergelijken

15 september 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u de mogelijkheden om te parkeren lang Schiphol vergelijken? Dan bent u bij SchipholParkeren.com aan het juiste adres. Wij zijn een onafhankelijke organisatie en wij houden het parkeren rondom Schiphol nauwlettend in de gaten, zodat u de juiste aanbieder kunt vinden. Dit doen wij door middel van het Keurmerk Schiphol Parkeren, dat wij uitdelen aan iedere aanbieder die aan onze eisen voldoet. Met dit keurmerk weet u dus zeker dat u uw auto parkeert bij een betrouwbare aanbieder, en dat is wel zo’n fijn gevoel. Daarnaast kunt u bij onze de mogelijkheden om lang te parkeren op Schiphol vergelijken op basis van prijs, beoordeling, afstand tot het vliegveld en nog meer.

Parkeren Schiphol vergelijken met ons keurmerk

Het belangrijkste waar u in onze ogen op moet letten als u de mogelijkheden om te parkeren op Schiphol wilt vergelijken is het Keurmerk Schiphol Parkeren, dat wij alleen uitdelen aan aanbieders die aan scherpe eisen voldoen. Deze eisen richten zich op de volgende elementen:

  • Kwaliteit en ligging faciliteiten
  • Netheid en servicegerichtheid van medewerkers
  • Stiptheid en servicekwaliteit
  • Integriteit en transparantie

Dit controleren wij steekproefsgewijs 2 keer per jaar, dus we blijven de aanbieders in de gaten houden. Ook kunt u er dus van op aan dat het keurmerk actueel is, want als een aanbieder halverwege het jaar niet meer voldoet aan de eisen nemen wij het keurmerk gewoon weer van hem af. Het eerste waar wij op letten zijn de kwaliteit en de ligging van de faciliteiten. Is het een afgesloten terrein waarop uw auto geparkeerd wordt? Ook speelt mee of u zelf de auto er kunt parkeren en dan de sleutel mee mag nemen, of dat u die achter moet laten bij de parkeerplaats. Wij testen dit door zelf de auto’s te parkeren of deze te laten parkeren, waarbij we de chauffeurs goed in de gaten houden. Op deze manier weten we ook precies hoe er wordt omgesprongen met uw auto. De netheid en de servicegerichtheid van de medewerkers uit zich in al het klantcontact dat zij met u hebben. Het is van belang dat de medewerkers herkenbare kleding aan hebben en dat er duidelijk gecommuniceerd wordt. Met onze handige vergelijkingstool kunt u gemakkelijk de mogelijkheden om te parkeren bij Schiphol vergelijken en zien hoe klantvriendelijk de bedrijven zijn door middel van de klantbeoordeling.

Diverse factoren voor het parkeren bij Schiphol vergelijken

Stiptheid en servicekwaliteit betekent dat u met al uw vragen en problemen bij de aanbieder terug kunt. Wat als u plotseling uw auto om vier uur ’s nachts wilt ophalen? Of wat als er een ander probleem is met uw auto? Wij voeren willekeurige steekproeven uit om te controleren dat de aanbieder daadwerkelijk 24/7 bereikbaar is en voelen daarnaast de medewerkers aan de tand met een paar lastige vragen. Het belangrijkste is misschien wel integriteit en transparantie. Transparantie uit zich vooral in het opschrijven van de meterstand en het maken van foto’s voordat de auto wordt geparkeerd. Op deze manier kan het bedrijf bewijzen of eventuele schade tijdens het parkeren is ontstaan. Ook meten we de integriteit door met een camera de ritten van de chauffeurs vast te leggen, zodat we kunnen zien hoe zij met uw auto om springen. Als u dus de verschillende mogelijkheden om te parkeren op Schiphol gaat vergelijken dan is het slim om op ons keurmerk te letten. Alleen aanbieders met dit keurmerk zijn betrouwbaar genoeg om uw auto aan toe te vertrouwen, in onze ogen. Maar natuurlijk kunt u bij SchipholParkeren.com ook de mogelijkheden om op Schiphol lang parkeren vergelijken aan de hand van bijvoorbeeld afstand tot Schiphol, prijs en nog veel meer.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn