Alles over chemische desinfectie

24 september 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

hollandbuilding - chemische desinfectieOndanks zorgvuldige en veelvuldige legionellapreventie, kan het in de horeca nog wel eens voorkomen dat er een legionellabesmetting ontstaat. Dit is namelijk nooit helemaal uit te sluiten, ook niet als u altijd netjes op tijd de nodige beheersmaatregelen door de waterinstallaties toepast. Als er bij u legionella gevonden wordt, dan is het het beste om niet meteen in paniek te raken. U bent echt niet de enige. Wel snapt u nu waarom het zo uiterst noodzakelijk is om elke week de weinig gebruikte kranen open te zetten en om regelmatig preventiemaatregelen uit te voeren. Enfin, nu zit u misschien met de handen in het haar over wat u moet doen. Gelukkig bestaat er de mogelijkheid tot chemische desinfectie! Dit houdt in dat alle leidingen met een chemisch middel gedesinfecteerd gaan worden, waarna ze weer helemaal schoon zijn en dus vrij van bacteriën. Dit is de enige manier om van de besmetting af te komen, helaas. Chemische desinfectie moet echter wel door een gerenommeerde firma gebeuren, want alleen dan weet u zeker dat het proces goed uit wordt gevoerd. Bent u nieuwsgierig naar een betrouwbare partner, waar u de taak van chemische desinfectie met een gerust hart aan over kunt laten? Lees dan gauw verder in de volgende alinea, want daarin vindt u meer informatie over het bedrijf Holland Building Maintenance.

Chemische desinfectie werkt direct

Hebt u te maken met een legionellabesmetting in uw restaurant en wilt u dit probleem zo snel mogelijk verhelpen? Wij helpen u graag uit de brand! Wij zijn de Holland Building Maintenance en kunnen bij u langs komen voor de chemische desinfectie van uw waterleidingen. Op deze manier gaan de bacteriën acuut dood, waardoor u er geen hinder meer van zult ondervinden. Op deze manier kunnen u en uw gasten het drinkwater weer veilig opdrinken, zonder ergens zorgen over te hebben. In een enkel geval volstaat het thermisch desinfecteren ook, maar meestal is er echter chemische desinfectie van uw leidingen nodig. Maar nadat dit gebeurd is, hebt u ook echt de garantie dat de gehele waterleidinginstallatie geheel legionellavrij is. En dat is natuurlijk wat u wilt.

Voorkomen is altijd beter dan genezen

U hebt inmiddels al kunnen lezen dat het uitvoeren van een chemische desinfectie een zeer efficiënt en doeltreffend middel is om legionella direct te bestrijden. Toch is het een feit dat de meeste horeca-eigenaren niet meteen zitten te wachten op zo’n chemisch proces. Als het nodig is, dan moet het. Maar daarbij is het ook van groot belang om zelf goed te weten wat u moet doen om dit te voorkomen. Daarom geven wij u een aantal bruikbare tips, zodat uw leidingwater veilig blijft.

Al met al bent u bij ons aan het juiste adres voor een echte totaaloplossing. Wij zorgen er niet alleen voor dat het legionellavirus snel verdwijnt door middel van chemische desinfectie, maar wij helpen u ook met het onderhoud. Niet alleen door tips, maar ook door de juiste beheersmaatregelen uit te voeren. Op ons kunt u echter vertrouwen! Wilt u meer weten? Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog een kijkje op onze website hollandbuilding.nl. Wij hopen u daar gauw te mogen begroeten als een nieuwe bezoeker!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn