In voor een cursus bosmaaier?

24 september 2016

Posted in Cursus en Opleidingen

Als u veel kleine oppervlakten moet maaien tijdens uw werk, dan kan het een goed idee zijn om eens een cursus bosmaaier te gaan volgen. Met zo’n soort maaier gaat dit namelijk een stuk gemakkelijker dan met een reguliere grasmaaier. Met een bosmaaimachine bent u wendbaarder dan met een apparaat dat u voor u uit moet duwen of waar u op moet gaan zitten. Echter, om de bosmaaier ter hand te mogen nemen, is het van groot belang om goed voorbereid te zijn. Tijdens een cursus bosmaaier leert u de fijne kneepjes van het vak, zodat u met een gerust hart kunt gaan maaien. Als u vooraf niet een training volgt, dan loopt u het risico op gevaren. U kunt bijvoorbeeld een steen in uw gezicht krijgen of het is mogelijk dat u een verkeerde houding aanneemt tijdens het maaien. Als u een cursus bosmaaier gaat volgen, dan weet u waar u moet letten, wanneer u deze maaier bedient. En dat is natuurlijk wel zo prettig. Het is een feit dat het leeuwendeel van de maai ongevallen allemaal met een bosmaaimachine is, houdt dat maar in uw achterhoofd. Dus twijfel niet langer en hak vandaag nog de knoop door om ook voor een cursus bosmaaier te gaan. In de volgende alinea kunt u meer lezen over waar u deze training kunt gaan volgen. Lees dus gauw verder!

Kies voor een cursus bosmaaier bij Terra Trainingen

Terra Trainingen is een gerenommeerd opleidingsinstituut in de agrarische sector. Hier kunt u dan ook uitstekend terecht voor een hoogwaardige cursus bosmaaier. Bij ons werken alleen maar ervaren, gedreven en behulpzame docenten, die u goed kunnen onderwijzen. Zij zijn veelal afkomstig van het AOC. Verder is het goed om te weten dat wij nog nooit iemand voor een dichte deur hebben laten staan en dit ook bij u niet doen. Er zijn dus geen toelatingseisen voor onze cursus bosmaaier. Iedereen kan het leren! Uiteraard moet u hiervoor wel 16 jaar of ouder voor zijn, maar dit spreekt voor zich. Dus wilt u ook alles leren over:

  • Het gebruik van de maaier
  • Verschillende typen bosmaaiers
  • De montage, de demontage en het onderhoud ervan
  • Hoe u de zaagbladen scherp kunt houden
  • Welke beschermingsmiddelen u nodig heeft
  • En hoe u verder om de veiligheid kunt denken van uzelf en anderen?

Dan kunt u niet meer om de cursus bosmaaier van Terra Trainingen heen. Bij ons leert u zeker wat u altijd al had willen weten. En dat in slechts twee dagdelen! Wilt u meer weten? Surf dan snel naar terratrainingen.nl en kijk bij ‘cursus bosmaaier’. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe bezoeker op onze website of als een cursisten tijdens een van onze agrarische cursussen. Graag tot ziens!

Aanvullende informatie over ons

Het is goed om te weten dat u bij ons nooit te veel betaalt. Wij hanteren aantrekkelijke tarieven en blijven dit ook doen. Bij ons hoeft u er dus niet bang voor te zijn dat u erg diep in de buidel moet tasten. Verder is het handig om alvast kennis te nemen van de cursuslocatie, die is namelijk in Hazerswoude Rijndijk. Hier heten wij u van harte welkom voor de cursus bosmaaier, inclusief een heerlijke lunch. Heeft u nog een paar vragen over ’t een of ’t ander, voordat u zich aanmeldt? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of u kunt het contactformulier op de site invullen. Wij horen graag van u!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn