Bedrukte pennen nodig? Bestel vandaag nog bij Maxilia!

17 april 2017

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Als u bedrukte pennen zoekt dan bent u bij maxilia.nl aan het juiste adres. Of het nu gaat om balpennen, vulpennen of rico pennen, we hebben het allemaal in huis. Wist u dat u al bedrukte pennen kunt kopen voor maar een paar cent per stuk? En des te meer u afneemt, des te goedkoper u relatief gezien uit bent. Dus bij grote bulkbestellingen bent u nooit een dief van uw portemonnee! Sterker nog, of u nu onbedrukte pennen of juist bedrukte pennen gaat kopen, het is waarschijnlijk goedkoper om bedrukte pennen te kopen! Zeker als u dat bij Maxilia doet. En u slaat meerdere vliegen in een klap. Want niet alleen komt u goedkoop aan handige relatiegeschenken en kantoorartikelen, het is een prettige manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Gaat u eens een kijkje nemen op de website. Mocht onze service u bevallen dan kunt u direct een bestelling maken. Maar als u iemand bent die graag de kat uit de boom kijkt, en waarom zou u dat niet zijn, dan mag u ook een vrijblijvende offerte opvragen. Deze bedrukte pennen zijn ontzettend handig. Want iedereen kan weleens een pen gebruiken. Misschien gaat u regelmatig naar een pubquiz, schrijft u graag kerstkaarten of hebt u simpelweg een pen nodig voor uw werkzaamheden. Vanaf nu hebt u altijd een pen bij de hand.

Bij Maxilia helpen we u met reclame maken!

Bij Maxilia bent u aldus aan het juiste adres als u op zoek bent naar een grote hoeveelheid pennen in diverse kleuren die we in een handomdraai kunnen voorzien van uw bedrijfsgegevens. Maar er zijn vele vormen van relatiegeschenken. We trachten om een zo groot mogelijke selectie aan relatiegeschenken te kunnen aanbieden. We gaan dan ook zeker met de tijd:

  • Want u kunt natuurlijk voor klassieke relatiegeschenken gaan zoals paraplu’s, notitieblokken, pennen en andere kantoorartikelen. Leuk om uit te delen aan uw werknemers.
  • Maar klanten verwachten iets moderner. Zoals usb-sticks, lampjes, lasers of misschien wel powerbanks zodat ze onderweg hun elektronische apparaten kunnen opladen.
  • En dan is het daarnaast ook mogelijk om promotiemateriaal zoals posters, vlaggen en banners te voorzien van uw bedrijfsgegevens! Wij van Maxilia mogen wel stellen dat we van alle markten thuis zijn.

U hebt een handig product gezien, de prijs bevalt u en u kunt het zich veroorloven. Wat doet u dan? Als u nog vragen hebt dan stelt u die eerst. Anders kunt u direct uw logo uploaden, laten weten wat u precies wilt laten afdrukken en u kunt het formulier invullen zodat we spoedig een offerte kunnen opsturen.

Hebt u nog vragen over Maxilia? Stel ze dan aan onze klantenservice

Nadat u de offerte hebt ontvangen is het zaak om deze offerte goed door te lezen. Gaat u akkoord met de voorwaarden die wij van Maxilia hier aan stellen? Dan kunt u hier akkoord mee gaan. Laat het ons weten en dan mag u de bestelling al binnen enkele werkdagen thuis ontvangen! Met een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,9 mag u er wel van uitgaan dat u een degelijke service kunt verwachten. Laat Maxilia weten hoe u het ervaren hebt en geef ons nadien ook een cijfer. Wilt u graag op de hoogte blijven van nieuwe artikelen of kortingen binnen ons assortiment? Dan kunt u ons via sociale media gaan volgen. Like ons bijvoorbeeld op Facebook of volg ons via Twitter. Dan mist u geen enkele update meer! Mocht u nog geen logo hebben dan kunt u daar onze eigen ontwerpafdeling voor inschakelen! Klim in de pen en schrijf vandaag nog een e-mail.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn