Trampolines

17 april 2017

Posted in Woning en Tuin

Voor kinderen is het, net als voor volwassenen overigens, erg belangrijk dat ze voldoende beweging krijgen. Trampolines kunnen daar aan bijdragen. Steeds meer kinderen in Nederland zijn eigenlijk iets te zwaar en over het algemeen is dat een gevolg van dat ze te weinig bewegen. Ze zitten op school natuurlijk al veelal stil en thuis lokken de computer en de televisie. Ook dat zijn momenten dat ze weer stil zitten. Natuurlijk kun je hen op een sport doen, maar dan nog betekent dit maar een paar momenten beweging per week, want vaak hoeven ze hier maar twee of drie keer een korte tijd naar toe. Met trampolines kun je er voor zorgen dat ze ook bij huis een goede reden hebben om in beweging te komen. Kinderen vinden het vaak heel erg leuk om actief te zijn en te spelen, maar dan moeten ze hiervoor wel de middelen hebben. Zijn er geen leuke attributen hiervoor voor handen, dan zullen ze al snel hun toevlucht nemen tot een beeldscherm. Willen jullie als ouders dit voorkomen, dan is het de moeite waard om eens naar trampolines te gaan kijken. Hiermee zul jij jouw kids zeker in beweging krijgen. Lees meer op Trampolines – Toys

Verschillende soorten trampolines

Natuurlijk is het zo dat er meer manieren zijn om kinderen aan het bewegen te krijgen, maar trampolines zijn wel een van de meer succesvolle methodes hiervoor. Er zijn immers maar erg weinig mensen te vinden die het niet leuk vinden om op en neer te springen en te proberen kunstjes te doen. Niet alleen voor kids is dit leuk, ook volwassenen kunnen hier vaak nog veel plezier aan beleven. Vaak hebben ouders echter een aantal bezwaren met oog op de aanschaf van deze producten. Het eerste punt waar mensen vaak over twijfelen is: past dit wel in mijn tuin? Het antwoord daarop is heel eenvoudig, namelijk ja. Er zijn heel veel verschillende soorten en maten trampolines te krijgen, waardoor er ook altijd wel een variant te vinden is die bij jou in de tuin past. Als je kijkt naar het aanbod op dit gebied, dan verschillen de verschillende varianten wat betreft:

  • vorm, zowel rond als rechthoekig behoort tot de mogelijkheden
  • afmetingen, van ongeveer een meter tot ruim vier meter in doorsnede
  • extra accessoires, zoals een net en een trappetje

Door deze verschillende opties is er altijd een geschikt model voor jullie te krijgen. Zijn jouw kinderen nog klein, kies dan voor een trampoline die beschikt over een trapje, zodat ze er gemakkelijk op kunnen stappen, en een net, zodat ze niet op de grond kunnen vallen. De grote trampolines zonder vangnet zijn zeer geschikt voor jongeren en volwassenen. Zo is er dus voor ieder wat wils.

Verschillende prijsklassen bij Hoppashops.nl

Het tweede bezwaar is vaak: blijven ze het wel leuk vinden? Trampolines zijn geen heel goedkope objecten, dus het is logisch dat men zich dit afvraagt. Het is immers zonde als het op een gegeven moment ongebruikt in de tuin staat. Het is zo dat de interesse ervoor vaak in vlagen gaat en met slecht weer is het geen geschikt speelobject. Maar het is ook zo dat de interesse vaak heel snel weer terug komt. Twijfel jij, dan is het verstandig om bij Hoppashops.nl eerst voor een van de kleinere, en daardoor ook goedkopere, trampolines te kiezen. Blijkt dat jouw kids het ontzettend leuk vinden om hier mee te spelen en hun interesse hiervoor blijft ook aanhouden, dan kun je later nog altijd voor een grotere en duurdere variant kiezen. Wat jouw budget ook is, hoe groot jouw tuin ook is, bij Hoppa Shops kun je altijd trampolines vinden die helemaal bij jullie situatie passen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn