Bescherm uw zwakke pols met een polsbrace

17 juni 2017

Posted in Mens en gezondheid

U bent wellicht dol op sporten. Dat is een uitstekende zaak. Het zorgt ervoor dat u in topconditie blijft, dat u minder snel blessures oploopt en het houdt u scherp en op gewicht. Zowel uw mentale als lichamelijke gestel zal er op vooruit gaan als u bijvoorbeeld de tennisracket weer oppakt. Helaas kan sporten zelf ook blessures met zich meebrengen. Zeker als u té fanatiek begint of een ledemaat verdraaid tijdens een training dan wel een wedstrijd. Dankzij een goede polsbrace zult u toch nog kunnen tennissen. Want met een stevige polsbrace wordt uw pijnlijke pols op alle plekken ondersteund. Natuurlijk moet u bij een acute blessure rust nemen. Even een tijdje aan de kant zitten kan dan geen kwaad. Dat neemt overigens niet weg dat u geen enkele andere sport meer kunt beoefenen. Als u namelijk een arm- of polsblessure hebt, dan hebt u eigenlijk geluk. U kunt bijvoorbeeld het hardlopen tijdelijk opnemen of activiteiten doen in de sportschool aangezien er genoeg oefeningen zijn waar u uw polsen niet voor nodig hebt. Nadat u weer grotendeels bent hersteld gebruikt u de polsbrace en kunt u de baan weer op om rustig in te slaan. Als u merkt dat de polsbrace zijn werk goed doet, dan kunt u een wedstrijdje overwegen. We raden het u overigens aan om minstens een half jaar met de polsbrace te spelen want ook al is de kneuzing voorbij, uw pols zult u juist door de training sterker moeten maken en daar kunt u alle ondersteuning bij gebruiken die u te pakken kunt krijgen. Bekijk nu de website van All 4 Fysio.

Dankzij onze polsbrace wint u elke wedstrijd

Waarom weten wij zoveel van de polsbrace af? Omdat we een professioneel bedrijf zijn dat zich heeft toegelegd op de online verkoop van braces en andere accessoires ter voorkoming van sportblessures en ter ondersteuning van uw ledematen. Denk daarbij ook aan braces voor uw enkels en knieën. Of steunkousen en inlegzooltjes bij het hardlopen. U moet ook aan een gezonde sportvoeding denken, zeker als u semiprofessioneel sport en bijvoorbeeld veel in de sportschool aan uw lichaam werkt. Kijkt u in al deze gevallen eens op onze website: all4fysio.nl. U vindt er aldus een keur aan ondersteuningen, aanpassingen en accessoires van gerenommeerde A-merken die u vrijwel direct in uw digitale winkelmandje kunt stoppen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Ga dan snel op zoek naar de polsbrace die het beste bij u past en die het beste uw blessure kan ondersteunen. Wellicht dat uw fysiotherapeut of huisarts u daar advies over kunt geven. Weet u echter al precies welke blessure u hebt? Dan kunt u ook deze aandoening aanvinken om het aanbod te verkleinen. Zo kunt u op diverse manieren het aanbod verkleinen:

  • Door te zoeken op het gewicht van de polsbrace,
  • Op het merk,
  • Of uw duim al dan niet in de brace moet zitten,
  • En natuurlijk op minimum-en maximumprijs

We leveren braces voor al uw ledematen

Hebt u de juiste polsbrace gevonden? Kijk dan ook even bij onze andere producten. Als u bijvoorbeeld last hebt van uw voeten tijdens het tennissen of badmintonnen dan mist u wellicht de juiste padding in uw schoenen. Ondersteunende voetzolen die u in uw sportschoenen kunt leggen zijn dan een ware uitkomst. En aan uw andere pols kunt u een zweetbandje hangen, ideaal als u tijdens een wedstrijd in de hete zon moet spelen. Bestel het vandaag nog allemaal door uw gegevens in te voeren en te betalen via een online betaalservice. De kans dat u morgen al gebruik kunt maken van deze producten is groot want we bezorgen binnen 1 werkdag.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn