Beste baby osteopaat in noord.

10 juni 2018

Posted in Mens en gezondheid

Osteopathie kan voor velen een oplossing zijn bij langdurige klachten en klachten waarop de dokter het antwoord niet weet. Als er na onderzoeken maar niets uitkomt kunt u nog naar de osteopaat. In Arnhem noord werk ik als osteopaat voor baby tot senior. Na jarenlang als fysiotherapeut gewerkt te hebben heb ik mijn diploma Osteopathie (D.O.) gehaald. Daarna heb ik een aparte studie kinderosteopathie gevolgd. Osteopathie is een vorm van fysieke therapie waarbij door middel van aanrakingen met de handen uw pijnklachten behandeld worden. De osteopaat weet precies welke weefsels er invloed hebben op uw bewegingsvrijheid en onderzoekt in welke combinatie van deze weefsels de kern van uw pijn ligt. Vervolgens word er met de handen op deze plekken behandelt. In noord is er geen betere baby osteopaat. Osteopathie is voor baby’s en jonge kinderen vaak een goede oplossing omdat zij hun klachten moeilijk of niet kunnen omschrijven. Omdat de behandeling zacht en gemoedelijk is is osteopathie voor baby’s erg geschikt. Het is een goede manier om de bewegingsvrijheid van je pasgeboren baby na te gaan. Dit kan bijvoorbeeld als uw baby veel huilt en u niet meer weet wat u er aan moet doen. Denk ook aan slecht kunnen inslapen of lichamelijke klachten. Alles wat uw baby mankeert maar u niet kan vertellen kunt u gemakkelijk door een osteopaat in kaart laten brengen. Bernd Scholten is de beste baby osteopaat in Arnhem noord met ruim 20 jaar ervaring met fysieke therapie. Zoek niet verder en neem eens contact met ons op. Ik nodig u graag uit in de praktijk. Voor al uw klachten, Bernd Scholten

Ga naar Arnhem noord voor de beste baby osteopaat.

Woont u in de omgeving van noord en bent u op zoek naar een baby osteopaat? Dan bent u bij Bernd Scholten aan het goede adres. Ik interesseer mij bijzonder voor osteopathie bij kinderen, baby’s en senioren. Hiervoor heb ik naast mijn gewone studie nog een aparte opleiding gevolgd. Kinderosteopathie is vaak verzekerd en u kunt zo vervelende klachten oplossen waar u het antwoord niet op weet. De osteopaat brengt in kaart welke weefsels er te maken hebben met uw klachten en bestrijdt deze klachten bij de oorzaak. De beste baby osteopaat in de regio Arnhem noord durf ik mijzelf wel te noemen. De behandeling gaat als volgt in zijn werk: Op de eerste afspraak, de intake afspraak, hoor ik graag uitgebreid uw verhaal aan. Waar u of uw baby precies last van heeft, wat er allemaal in uw leven speelt en waar u het meeste pijn ervaart. Door u en uw verhaal goed te leren kennen kan ik het best in kaart brengen waar de oorzaak van uw klachten ligt, en de daarbij behorende punten op uw lichaam behandelen. Osteopathie is een fijne en onstpannen fysieke therapie die met het contact van de handen de blokkades in uw lichaam zo goed mogelijk hestelt. Bent u benieuwd wat een osteopaat voor uw baby of u kan doen in de omgeving van noord, kijkt u dan eens op de webpagina van Bernd Scholten. Gecertificeerd osteopaat en kinderosteopaat.

Voor jong en oud.

Lang aanhoudende klachten of onverklaarbare kwalen van u of uw kind. Osteopathie is er voor iedereen die zoiets ervaart. Ik behandel in Arnhem noord als osteopaat baby’s, kinderen en volwassenen. Kunt u zichzelf vinden in de hierboven beschreven klachten of bent u gewoon benieuwd wat osteopathie voor u kan doen? Ik nodig u graag uit voor een intakegesprek waarna we direct de behandeling starten. Heeft u vragen dan kunt u altijd bellen of mailen. Graag zie ik u!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn