Een comfortabele bureaustoel voor een prettige werkomgeving

11 juni 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als je veel op kantoor of thuis aan het werk bent en daarbij dus ook gebruik maakt van een laptop of computer, dan is het van essentieel belang dat je je lichaam goed ondersteunt. De mens is namelijk niet gemaakt om hele dagen te zitten. In principe zijn we niet eens gemaakt om rechtop te lopen, maar daar zijn we dankzij de evolutie inmiddels aan gewend geraakt. Zitten is echter iets anders. Mensen kunnen prima zitten natuurlijk en dit kan op een verhoging of op de grond. Ook de houdingen die we aannemen variëren nogal. Soms zitten we rechtop en soms is het een combinatie tussen zitten en liggen. Vooral de jeugd heeft er een handje van om te gaan hangen. Dit is allemaal niet natuurlijk voor de mens, maar het is ook niet erg. Maar het wordt wel een probleem als je elke dag urenlang in dezelfde houding zit. Zitten is prima zolang het tijdelijk is. Overdag ben je bezig en je loopt veel en af en toe moet je even gaan zitten. In de nacht ligt je horizontaal en dat is ook prima. Maar als je die dagen constant op kantoor op een stoel zit en in een bepaalde houding naar het scherm staart, dan is dat vragen om problemen. Tenzij je op de juiste bureaustoel zit en dus ook in een goede houding zit. Je kunt namelijk wel een hele goede bureaustoel kopen, maar als je vervolgens niet de juiste houding aanneemt, dan heb je daar weinig aan. Je zit immers achter een bureau en je bedient een toetsenbord en een muis. Het is van belang dat de bureaustoel goed aansluit bij de hoogte van je het bureau. Tevens wil je voorkomen dat je nek heel erg voorover is gebogen. Op de werkplek kun je dus beter niet gebruik maken van een laptop. Je wilt een monitor hebben die op ooghoogte wordt geplaatst en het toetsenbord moet vervolgens goed bediend kunnen worden door de handen. Mocht je hier allemaal geen aandacht aan besteden, dan zal je al snel te maken krijgen met nekklachten, rugklachten, rsi en andere vervelende klachten. Dus voorkom al dat leed en bestel snel een goede bureaustoel. Gelukkig hoef je daarvoor niet stad en land af te zoeken, want een bureaustoel bestel je tegenwoordig gewoon en gemakkelijk online.

Bezoek de site van bureaustoeldiscounter.nl en bestel de bureaustoel die bij je past

Iedereen heeft een eigen voorkeur. De één wil een simpele kleine bureaustoel en de ander wil er één met allerlei verschillende functies. Gelukkig kun je voor allerlei verschillende bureaustoelen terecht op de site van bureaustoeldiscounter.nl. Zo vind je hier heel veel bekende stoelen met namen als:

  • Madrid
  • Valencia
  • Heavy Duty

Deze kun je allemaal eenvoudig bestellen. Nu zou je denken dat het niet genoeg is om enkel een plaatje/foto van de stoel te zien en dat je daarom beter naar een winkel kunt gaan. Niets is echter minder waar, want per bureaustoel vind je ook een filmpje op de site waar alle functies van de stoel worden getoond en je dus ook kunt zien hoe de stoel eruit ziet als iemand daadwerkelijk op de stoel zit en gebruik maakt van alle functies. Je kunt rustig alle bureaustoelen bekijken en als je eenmaal een keuze hebt gemaakt, dan kun je de stoel van je keuze toevoegen aan de winkelwagen. Vervolgens kun je ook meteen bestellen.

Neem contact op via de klantenservice

Heb je een vraag over een één van de bureaustoelen die je kunt bestellen via bureaustoeldiscounter.nl, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen met de klantenservice.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn